USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Найбільша пенсія в Україні – 45 тисяч гривень, – Пенсійний фонд

30 Січня 2011 14:23
В Україні немає пенсій, які б перевищували 50 тисяч гривень.
Про це заявив голова правління Пенсійного фонду України Борис Зайчук, пише news.ukrhome.net.
За його словами, найбільша пенсія в Україні зараз становить трохи більше 45 тисяч гривень. «Це одна така пенсія, її отримує льотчик-випробувач, чорнобилець, ця людина справді заслужила таку пенсію», – сказав Зайчук.
Він додав, що розмови про пенсії у розмірі близько 100 тисяч гривень є безпідставними. «Люди, які кажуть про такі цифри, наслухалися горе-експертів. Але ці експерти ніколи в житті не тримали в руках пенсійного формуляра, вони навіть не уяввляють, як пенсія нараховується. Я, наприклад, розумію у розрахунках, я вмію це робити, мене дівчата навчили. А вони цього не вміють, і не знають, звідки воно береться, як вираховується стаж, як виводиться коефіцієнт, які періоди оптимізації – вони поняття не мають. Ті ж профспілки взялися пенсіонерів захищати. Але ви працюючих захистіть, тоді всім буде добре», – сказав Зайчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гость Показати IP 12 Грудня 2013 16:23
Ви рахуєте собі точно добре.40 років стажу одержував по 500-600 рублів за радянських часів перед пенсією не працював скоротили ,стояв на біржі і нарахували мені аж 1200 грн.-це така справедливість.От,як ви її рахуєте.А той хто працював 5 років має 900-це правильно.Хай не працюють і не перераховують у пенсійні фонди пенсія всеодно всім однакова. Молодь працюєте не оформлені -це не держава,це бандити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus