USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нові міністри «плавають» в іноземних мовах

15 Березня 2010 09:48
Деякі члени українського уряду взагалі не знають жодної іноземної мови.
Переважна більшість міністрів, що ввійшли до складу нового уряду, можуть перекладати з англійської, але тільки зі словником, передає ТСН.
Так, у своїх автобіографіях велика частина міністрів вказали, що можуть читати і перекладати з англійської «зі словником», а також здатні «спілкуватися» цією мовою. Серед таких виявилися прем\'єр-міністр Микола Азаров, перший віце-прем\'єр Андрій Клюєв, віце-прем\'єр з питань ЄВРО-2012 Борис Колесников, віце-прем\'єр з питань регіональної політики Віктор Тихонов, міністр промполітики Дмитро Колесников, міністр культури і туризму Михайло Кулиняк (при цьому він вільно володіє польською), міністр юстиції Олександр Лавринович, міністр аграрної політики Михайло Присяжнюк, міністр у справах сім\'ї, молоді та спорту Равіль Сафіулін, міністр освіти Дмитро Табачник, міністр фінансів Федір Ярошенко ( «зі словником» володіє і німецьким), міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба та міністр вугільної промисловості Юрій Ященко.
На аналогічному рівні міністр охорони здоров\'я Зіновій Митник володіє польською, а міністри ЖКГ Олександр Попов, оборони Михайло Єжель та віце-прем\'єр-міністр з питань аграрної політики Віктор Слаута – німецькою.
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов і міністр економіки Василь Цушко зізналися тільки у володінні українською та російською.
Англійською мовою вільно володіють віце-прем\'єр-міністр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко, міністр палива та енергетики Юрій Бойко і міністр транспорту та зв\'язку Костянтин Єфименко.
У новому Кабміні виявилося всього два поліглота – міністр закордонних справ Костянтин Грищенко вільно володіє німецькою та французькою, а міністр МНС Нестор Шуфрич – англійською, угорською та словацькою.
Відомостей про іноземні мови в своїх біографіях не вказали віце-прем\'єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко і міністр охорони навколишнього середовища Віктор Бойко.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 15 Березня 2010 21:38
Азаров - "англійською зі словником"????????? Мдя. Він і українською то зі словником не може.......
енд Показати IP 16 Березня 2010 19:17
Нащо їм знати іноземну мову, адже їх закордон скоро невиїзними оголосить
Правдоруб Показати IP 17 Березня 2010 10:28
Головне вони досконально ботають по фєні і розбираються як косити капусту на бюджеті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus