USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Опозиція не змогла звільнити Табачника

30 Березня 2010 13:07
Верховній Раді не вдалося звільнити міністра освіти і науки Дмитра Табачника - не вистачило 24 голоси.

Як повідомляє Gazeta.ua , за таке рішення проголосували лише 202 народних депутати. За відставку міністра проголосувало 146 «бютівців» та 56 «нунсівців». Інші не голосували.

Раніше нардеп від НУ-НС Ярослав Кендзьор заявляв, що знає конкретних людей у Блоці Литвина і у Партії регіонів, які просто ненавидять Дмитра Табачника. Проте, за його словами, вони всі дорожать своїми кріслами. Тому не голосуватимуть за його відставку.

У свою чергу, комуніст Петро Цибенко назвав неправдою чутки про те, що окремі «регіонали» можуть проголосувати за відставку міністра освіти. Мовляв, вони свого бійця не здадуть.

Як відомо, у деяких обласних центрах України проходять студентській акції протестів з вимогою відставки Табачника. Студенти з міста у місто передають його символічну «заліковку», влаштовують флешмоби.

До всього, обласні ради кількох західних областей, у тому числі Волинської, висловили недовіру новому міністру освіти і вимагають звільнення Табачника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Обурений Показати IP 30 Березня 2010 13:26
А як же ж бігборди Януковича: "Почую кожного", що в свій час заполонили всю країну. Чому ж зараз Янукович не чує більшу частину України і, навіть, велику частину своїх однопартійців, які обурені призначенням Табачника міністром освіти. То що, Вікторе Федоровичу, Ви виявилися банальним брехуном?
seal до Обурений Показати IP 30 Березня 2010 14:34
1.Вірити рекламі - собі дорожче! 2.На білбордах справді було написано "Почую кожного", але ж ніхто не обіцяв прислухатися і робити з почутого висновки! 3.Чого може навчити наших дітей Дмитро Табачник, який уже в ранзі міністра освіти робить антиукраїнські заяви в інтерв"ю російському телеканалу, залишається тільки здогадуватись. (http://videonews.com.ua/videos/tabachnik-russ-tv.html) 4.Судячи з того, що сьогодні так звана "коаліція стабільності і розвитку" у Верховній Раді не підтримала відставки міністра освіти, то можна зробити висновки, що в українській освіті українського буде залишатися все менше і менше. Адже карт-бланш на це Табачник отримав. А ось це вже дійсно викликає ОБУРЕННЯ! :-( Залишається надія, що громадськість не буде стояти осторонь і "антитабачна" кампанія, розпочата студентами, буде все ж доведена до свого логічного завершення - відставки АНТИУКРАЇНСЬКОГО міністра освіти Дмитра Табачника.
Влад Показати IP 30 Березня 2010 16:24
Да ничего меньше не останется,ну что вы.Сейчас что имеем?! Христос-украинец,Будда-украинец,Колумб-украинец,Ющенко-то ли подонок,то ли чей-то там потомок,Палестина-украинская,язык-с Венеры,а раньше мы знали что только до Киева доведет.И всего этого богатства-мало?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus