USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Павличко розбив брову і порвав зв'язки під стінами Ради

11 Травня 2010 14:10
Координатор Народного Комітету захисту України Дмитро Павличко впав, коли заходив у мікроавтобус після закінчення мітингу під стінами Верховної Ради.
Про це повідомляє Кореспондент.

Як вдалося з'ясувати, Павличко зараз почувається нормально.

"Я піднімався в мікроавтобус і оступився, у мене зісковзнула нога. Я впав і вдарився головою, розбив брову. Але все обійшлося. Хоча в мене є підозри, що розірвав колінні зв'язки", - сказав Павличко в коментарі ІМК.

Координатора Народного Комітету захисту України оглянули лікарі і поставили попередній діагноз - розрив хрестоподібної зв'язки лівого коліна. Після цього Павличка госпіталізували.

Нагадаємо, представники опозиційних політичних сил у понеділок, 10 травня, підписали установчий акт про створення Народного комітету захисту України. Підписанти одноголосно затвердили координатором організації відомого українського письменника Дмитра Павличка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Всезнайко Показати IP 11 Травня 2010 16:55
Застав дурня Богу молитись, то він і лоба поб"є...
Ястребок Показати IP 11 Травня 2010 17:09
Всезнайко висловився не знаю наскільки етично, але точно. Додам, що якщо мені Бог дасть дожити до Павличкового віку, я куди-куди, а в політику не лізтиму - думатиму про вічне...
Жанна Показати IP 11 Травня 2010 18:13
Какое счастье ! Бог на свете есть ! Этот субъект плохо кончит. Строит из себя оппозиционера. Знаем, чем он занимался и что писал, кого восхвалял в советские времена. И кого закладывал. Вот пример: І на Схід дивились галичани. На Москву дивись в надії, Львів... Як добре, що на світі є Москва, Моя земля, столиця і надія Я син простого лісоруба, Гуцула із Карпатських гір. Мені всміхнулась доля люба У сяєві Кремлівських зір. До комунізму стрімки плаї - Йде Україна - зоря моя. Партія - серце її, Ум її - партія! А про нынешний государственный флаг: Тож не вдалось огидливим ізгоям Вас отруїти жовто-синім гноєм У холодно-вітряній чужині. И конкретно о себе: І хай не лізуть братовбивці з шкіри - Ніхто ще не зробив з трезуба ліри, Не вийде з ката й холуя поет!
Влад Показати IP 11 Травня 2010 20:52
Жанне и не только:А ведь они все крашенные-перекрашенные.Я вообще не вижу различия между большевистской матросней и нынешними нациками.Из одного кубла червяшки.Они могут между собой грызться-но это две главы одной гадины. Ястребок:Какие золотые слова про Вечное!. У меня старый приятель,живет в Киеве(под самым носом всех власных штабов),кандидат наук,умнейший,начитанный парень.Так он пофамильно не знает никаких членов,никаких наших правительств с 90-х годов,если не раньше. Так между прочем.
ИВАН Показати IP 11 Травня 2010 21:43
Вот чудасия, перевертыш взял да и перевернулся. А вообще я очень рад - если такого "правдолюбца", как Падличко поставили шось координуваты, то шось и буде.
ALLA Показати IP 12 Травня 2010 09:02
Як не соромно і де тільки беруться такі дебіли.А Дмитро Павличко молодець не те що ці жовтороті запроданці.
ALLA Показати IP 12 Травня 2010 09:03
Як не соромно і де тільки беруться такі дебіли.А Дмитро Павличко молодець не те що ці жовтороті запроданці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus