USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перший день сесії парламенту - 1:0 на користь коаліції. ФОТО

7 Вересня 2010 19:59
Сьома сесія Верховної Ради шостого скликання розпочала роботу у вівторок, 7 вересня.

Ще напередодні першого засідання представники опозиції заявили, що блокуватимуть трибуну, якщо у парламенті не буде розглянуте питання про мораторій на підвищення вартості житлово-комунальних послуг, - пише Новинар .

Проте регіонали виявилися спритнішими за них – вже о 8-й ранку у залі парламенту біля трибуни чергував десант ПР.

Натомість депутати від БЮТ поскаржилися, що міліція, перевіряючи посвідчення, не пропускала у приміщення представників опозиції.

Під Верховною Радою, тим часом, представники БЮТ та ВО «Свобода» зібрали кількатисячний мітинг, де вимагали від влади не підвищувати ціни на послуги ЖКГ.

Представники влади зібрали і своїх прихильників, які розташувалися біля огорожі з боку вулиці Грушевського.

Верховна Рада змогла розпочати роботу вчасно і заслухати звернення Президента. Опозиційні депутати при цьому розгорнули на своїх місцях плакати з вимогами до влади.

Під час невеликої перерви бютівці вирішили взяти реванш і захопити трибуну, проте регіонали почали їх відтісняти. Виниклу колотнечу розняли депутати з інших фракцій.

Нардепи погодилися розглянути три законопроекти про встановлення мораторію на підвищення цін на послуги ЖКГ (від КПУ, БЮТ та НУНС), однак жоден з них не набрав необхідної кількості голосів.

Проте коаліція, як і планувалася, відмінила свою постанову від 17 червня про прийняття за основу проекту Податкового кодексу. Цим дається зелене світло розгляду нового варіанту, запропонованого Кабміном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вдячний Показати IP 7 Вересня 2010 22:01
Класні фото. До "ВН" - не лінуйтеся, давайте такого чимпобільше, а тексти все-одно лінь читати :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus