USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємці на Майдані складають «чорний список»

22 Листопада 2010 12:21
У Києві 22 листопада зібрався кількатисячний мітинг підприємців, які вимагають вето на Податковий кодекс, а також відставку уряду, члени якого підготували цей документ.
Численна колона учасників акції протесту з Майдану Незалежності, скандуючи «Ганьба!», попрямувала у бік вулиці Банкової і перекрила рух по вулиці Інститутській, інформує «ТСН».
Перш ніж попрямувати на Банкову до Адміністрації президента, учасники акції зачитали свої вимоги до Віктора Януковича, серед яких вето на Податковий кодекс, а також відставка уряду, члени якого підготували такий непрофесійний документ.
Також учасники акції заснували «Головну книгу чорної пошани України», в яку планують заносити «найбільш гідних антинародних представників влади».
При цьому учасники зобов'язалися не голосувати на виборах ні за одну політичну партію, представник якої буде занесений в цю книгу, не класти ні копійки в банк, серед засновників якого буде людина, занесена в цю книгу, а також не співпрацювати з представниками бізнесу, які потраплять в чорну книгу українську пошани.
Підприємці погрожують ініціювати проведення всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень президента та Верховної Ради, якщо Янукович не ветує ухвалений парламентом документ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро_Вінниця Показати IP 22 Листопада 2010 12:44
Веб камера з Майдану! ЗІ ЗВУКОМ http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1
Гражданин Показати IP 22 Листопада 2010 15:52
Я повністю підримую підприємців.Тут знайдете інформацію яку необхідно знати громадянину України: http://www.kapitalizator.com/nalogovyy-kodeks-ukrainy-2010-po-chestnomu-ili-chto-ozhidaet-predprinimateley-v-2011-godu-v-detalyax-chast-2

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus