USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Побитий БЮТ пішов у прокуратуру

17 Грудня 2010 11:52
Депутати БЮТ звернуться до Генпрокуратури з вимогою притягнути депутатів Партії регіонів до відповідальності через бійку у Верховній Раді.

Про це заявив заступник голови фракції БЮТ-Батьківщина Сергій Соболєв, - пише Українська правда

"Депутати нашої фракції, які по-звірячому були побиті депутатами Партії регіонів, вже зняли побої, і ми обов'язково звернемося до криміналістів, а також у відповідні органи, зокрема до ГПУ, щоб ті, хто вчинив злочин, обов'язково були притягнуті до відповідальності", - наголосив він.

"Тим більше, що є всі документи, є відеозйомка, фотографії, які підтверджують факт безжального побиття конкретними депутатами ПР депутатів нашої фракції", - зазначив Соболєв.

Також він заявив, що фракція вимагатиме, щоб спікер Володимир Литвин особисто поніс відповідальність, оскільки імовірно саме він давав наказ службі охорони відкрити всі доступи для депутатів Партії регіонів до сесійної зали з боку кулуарів спікера, "у результаті чого й було здійснено звірячий напад".

Як відомо, у результаті вечірнього штурму трибуни "регіоналами" сильно постраждало кілька депутатів фракції «БЮТ-Батьківщина».

Так, до лікарні потрапили депутати від БЮТ Гнаткевич, Василь Кравчук, Володимир Бондаренко і Михайло Волинець. Волинець отримав травму голови, Гнаткевич станом на вечір четверга перебував у важкому стані.

Окрім того, у сесійній залі в п’ятницю вранці лідер фракції Іван Кириленко заявив, що в Україні «вбиті залишки демократії».

"Вчора в цьому залі брутально, жорстоко, з небувалим цинізмом вбиті залишки української демократії. Сьогодні її попрано", - заявив він.

"Хто б що не говорив, які б аргументи не демонстрував, але такого нелюдського обличчя ненависті, нестримної злоби, жаги не просто калічити, а вбивати у цій священній будівлі ще не було", - наголосив Кириленко.

Він нагадав, що нинішня більшість, перебуваючи в парламентській опозиції свого часу, "місяцями" блокувала роботу парламенту. "Хтось за це вас притягав (до відповідальності), арештовував, бив, калічив чи вбивав?", - запитав Кириленко.

"А на хвилинку уявіть, що з вашим лідером ми вчинили б так, як вчинили сьогодні з нашим? Яка була б ваша реакція?", - запропонував лідер фракції "БЮТ-Батьківщина".

"Вчора ви чітко й однозначно продемонстрували: для боротьби з інакомисленням у вас лишився один-єдиний аргумент і шлях: знищувати, зачищати, стирати з лиця землі своїх колег і опонентів", - заявив Кириленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus