USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Посвідчення водія видаватимуть на 50 років

28 Лютого 2011 18:16
Кабмін прийняв постанову, згідно із якою нові посвідчення водія міжнародного зразка видаватимуться на 50 років.
Такі нововведення обумовлені положеннями Міжнародної Конвенції про дорожній рух, яка вимагає встановлення терміну дії посвідчення водія, інформує Економічна правда.
У той же час всі національні посвідчення водія відповідних категорій, які видані до набуття чинності цієї постанови, є дійсними на території України і не підлягають обов'язковому обміну.
Нагадаємо, з 29 березня 2011 року український водіям, які будуть отримувати водійське посвідчення і мають намір у майбутньому відвідати країни учасниці Міжнародної Конвенції про дорожній рух 1968 року, знадобляться водійські документи, в яких буде визначена кінцева дата строку їх дії.
Раніше Кабінет Міністрів запропонував обмежити термін дії посвідчення водія до 10 років.
Проект відповідної постанови Кабміну був оприлюднений на сайті Департаменту ДАІ МВС України для громадського обговорення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юра Показати IP 1 Березня 2011 08:40
Та ніхто ще нічого не приймав, це ж тільки ПРОЕКТ!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus