USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Потяги вже курсують за графіком. В аеропортах досі збої

22 Грудня 2009 11:39
Із покращенням погодних умов залізниця відновила рух потягів у нормальному режимі, проте досі помітні збої в роботі аеропортів.
На даний момент затримок у русі потягів на залізницях України немає, всі потяги курсують згідно з графіком, повідомили в Мінтрансі.
Оперативний штаб Міністерства з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації здійснює постійний моніторинг ситуації, яка склалася на об\'єктах транспорту та зв\'язку в результаті несприятливих погодних умов, йдеться в повідомленні.
Відзначається, що завдяки вжитим заходам транспортникам вдалося забезпечити безперебійне перевезення пасажирів на залізниці, не був скасований жоден пасажирський або приміський поїзд, – пише ТСН.
У той же час зараз все ще зберігаються перебої у роботі аеропортів. Зокрема, не працюють аеропорти в містах Сєвєродонецьк та Миколаїв. Також не працює порт у місті Феодосія. З обмеженням працюють порти Іллічівськ, Одеса, Скадовськ, Південний.
Нагадаємо, у зв\'язку зі складними погодними умовами в Україні, в останні дні відбувалися затримки в русі деяких поїздів.
Як повідомлялося, кількість людей, які загинули від переохолодження в Україні, зросла до 32 людей.
Водночас синоптики запевнили, що мороз та сніг вже відступають. У середу, 23 грудня, в Україні обіцяють плюсову температуру, а на Новий рік прогнозують зимову, але м\'яку погоду. За даними Гідрометцентру, потепління розпочнеться із Західних областей України і поступово пошириться на інші регіони.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus