USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ПриватБанк збирає команду на Чемпіонат світу з футболу

3 Грудня 2013 10:06
ПриватБанк став Офіційним українським банком Чемпіонату світу з футболу FIFA 2014 в партнерстві з Visa . Як повідомили в банку, це дає можливість клієнтам установи стати безпосередніми учасниками ЧС-2014, який пройде в Бразилії. А «гравцями» символічною української банківської збірної стануть клієнти банку, які візьмуть участь у спеціальній акції «Чемпіон».

«Ми стали офіційним українським банком ЧС-2014 в Україні для того, щоб дати можливість побачити футбольне свято нашим клієнтам, - говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. - Це унікальний шанс потрапити до Бразилії і особисто побачити зірок світового футболу».

Футбольна акція «Чемпіон» стартує в Україні 2 грудня. Щоб отримати шанс на поїздку до Бразилії, достатньо до 1 квітня 2014 відкрити в ПриватБанку вклад «Стандарт» або «Депозит Плюс» на 6 або 12 місяців (мінімальна сума депозиту становить 10 000 гривень, 2 000 доларів або євро). Кожного місяця серед учасників акції розігруватимуться 100 ексклюзивних футбольних подарунків - м'ячів, сумок та інших сувенірів з символікою ЧС-2014.

Склад символічної збірної клієнтів ПриватБанку буде визначений в квітні, коли серед всіх учасників акції будуть розіграні 20 поїздок на Чемпіонат світу з футболу в Бразилії. Більш докладно про умови акції «Чемпіон» читайте на сторінці www.pb.ua/champion .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus