USD 39.80 40.08
  • USD 39.80 40.08
  • EUR 39.80 40.08
  • PLN 9.85 10.00

Путін в Україні може зустрітися з Тимошенко

26 Квітня 2010 11:27
Прем’єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін 26 квітня під час візиту до Києва може зустрітися з лідером української опозиції Юлією Тимошенко.

Сьогодні Путін зустрінеться з Президентом України Віктором Януковичем, з главою українського уряду Миколою Азаровим. Про це повідомляє zaxid.net з посиланням на джерела в російських дипломатичних колах.

Як повідомило джерело, Путін може запропонувати Юлії Тимошенко зустрітися з ним, - пише видання.

Російська сторона зазначає, що Путін їде уточнити харківські домовленості президентів двох країн. Зокрема, газета цитує слова депутата Державної думи Сергія Маркова: «Потрібно вирішити багато питань. Адже потрібні додаткові угоди щодо об`єктів, які використовує Чорноморський флот, зобов`язань ЧФ про участь у розвитку Севастополя. У «газовій» частині потрібні рішення з технічної сторони проплати оренди, з оренди газових сховищ. Треба обговорити питання співпраці в авіабудуванні, атомній енергетиці, питання полегшення перетину російсько-українського кордону для громадян обох країн».

Як зазначає видання з посиланням на джерело в українському Кабміні, більшість угод сьогодні підписувати не будуть - це відбудеться під час візиту Президента РФ Дмитра Медведєва до Києва 17-18 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus