USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Регіони» готують Ющенку відставку?

22 Грудня 2008 20:01
Фракція Партії регіонів пропонує цього тижня розглянути в парламенті законопроект про тимчасові слідчі і спеціальні комісії Верховної Ради, що визначає процедуру імпічменту Президента. Про це заявив заступник керівника фракції Олександр Єфремов журналістам, коментуючи слова Віктора Януковича про одночасне проведення дострокових президентських і парламентських виборів, – повідомляють «Волинські Новини».
Єфремов нагадав, що вибори можливі або якщо Рада проголосує закон про слідчі комісії, де виписано процедуру імпічменту, або якщо Президент особисто напише заяву.
«Такий прецедент вже був за часів Леоніда Кравчука, коли він сам написав заяву і були одночасно проведені вибори Президента і парламенту», - цитує депутата «Українська правда».
«Напевно, коли Віктор Янукович говорив про даний момент, він мав на увазі ситуацію в економіці й у державі, у взаєминах між гілками влади і, звичайно, для держави це був би найкращий вихід з політичної й економічної кризи», - переконував журналістів Єфремов.
Крім того, депутат висловив обурення тим, як Президент і Прем’єр обмінюються звинуваченнями через ЗМІ, зазначивши, що «це аморально і безкультурно».
«Якщо дійсно є факти зловживань, нехай звертаються в прокуратуру», - порадив регіонал.
Як відомо, лідер партії Віктор Янукович в інтерв'ю телеканалу «Інтер» висловився за одночасне проведення дочасних парламентських і президентських виборів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Васек Показати IP 22 Грудня 2008 21:08
А вы как думаете? Пусть еще поруководит? Еще не надоел Ющ?
S 13 Показати IP 22 Грудня 2008 21:25
Тимошенко виновата в рекордной инфляции гривны.Популистские действия даром не проходят. Но вот курс доллара,- дело рук Ющенка,Стельмаха и Януковича. "Помогая"Тимошенко,эти гады убивали сразу двух зайцев.Во первых,подрывали имидж конкурентке на выборах,во вторых,безсовестно и нагло своими банками наживались за счёт собственного народа. Для выхода с этой сложной ситуации,необходимо гнать драной метлой Тимошенко,Ющенка со Стельмахом, и Януковича.Причем вместе с их воровскими гоп компаниями.И чтоб они никогда,и ни прикаких обстоятельствах даже близко не подходили к владным структурам.
Анонім Показати IP 23 Грудня 2008 09:54
Давно пора,і не тільки імпічмент,а щей нафіг з верховної ради!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus