USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенківці на Волині готують Ющенку акції протесту

4 Грудня 2009 08:50
Прихильники Юлії Тимошенко готуються провести акції протесту проти Президента Віктора Ющенка, який планує відвідати область з нагоди семидесятиріччя її  утворення.
Про це 4 грудня розповів заступник начальника виборчого штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко, депутат Волинської обласної ради Віктор Коротун.
«Зокрема, на шляху слідування кортежу Президента у Луцьку прихильники Юлії Тимошенко планують вийти на демонстрацію протесту проти політики, яку він проводить» - сказав Коротун.
При тому, як зазначив він, демонстранти матимуть у руках гасла: «Ющенко, геть із Волині!», «Ганьба зраднику помаранчевого майдану!», «Друг Януковича – нам не товариш!».  
«Під час економічної кризи в  розвинених демократичних країнах усі гілки влади об’єдналися заради порятунку економіки. Але Віктор Андрійович, засліплений ревністю до Тимошенко, до її успіхів на посаді Прем’єр-міністра, сьогодні  об’єднався із Януковичем, щоб не допустити перемоги на президентських виборах своєї колишньої найближчої соратниці по помаранчевому Майдану» - сказав «бютівець».
«Ющенко, засліплений ревністю до Тимошенко, до її успіхів на посаді Прем’єр-міністра, об’єднався із Януковичем, щоб не допустити її перемоги на президентських виборах. Волиняни, які завжди відрізнялися національною свідомістю і лідером яких колись давно був Віктор Ющенко, глибоко розчарувались у ньому, хочуть висловити йому своє обурення і побажання, щоби він більше не відвідував Волинь», - сказав Віктор Коротун.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
TAK Показати IP 4 Грудня 2009 10:31
а не боїться пан пенсіонер що відповідь буде адекватна і до його вождя? земля ж кругла.
Назар Правда Показати IP 4 Грудня 2009 10:40
А звідки ви знаєте, хто є лідером для волинян зараз? І що за розпалювання антагоністих настроїв до тієї чи іншої персоналії в умовах виборчої кампанії. А то видете себе як більшовики з закликами штибу "Хтось нам там - не товариш". Це ще раз свідчить про "кризу" у ваших головах. Я також зневірився у політиці Ющенко, але це не означає, що я повинен кричати Главі держави "Геть з Волині!". БЮТ - ВИ ТУПИТЕ РЕАЛЬНО
Назар Правда Показати IP 4 Грудня 2009 10:49
"Шановні" тимошенківці, а щодо закликів "Ганьба зраднику Помаранчевого майдану", то згадайте про таємні переговори БЮТ і ПР про "перекроювання" Конституції, яке викрило Дзеркало Тижня. Мені соромно за тих волинян, які будуть стояти з такими транспорантами, зустрічаючи не Ющенка, як політика, а як Президента
Ліга КВН Волинь Показати IP 4 Грудня 2009 10:59
Правильно, бий своїх щоб чужі боялись ))
Сашко Показати IP 4 Грудня 2009 13:55
Шановні що тут якийсь Ющенко тут 9-10 на Волині має бути сам пан ЯНУКОВИЧ!!! :))) це вам не хухри-мухри башкаленко дав команду в ланцелоті накінець порядок навести зараз думають де краще зустріч з активом провести в ляльковому ч в палаці піонерів чи може драмтеатер зняти :)).
Юка Показати IP 4 Грудня 2009 13:57
скучно волинянам стало, от і на різного роду мітинги пре! а заради чого?
seal Показати IP 4 Грудня 2009 14:58
Цікаво, а що змінять ці акції протесту? Ну вийдуть з плакатами, ну покричать "ганьба", а далі що? Точно так же зустрічали і російського патріарха Кирила. Покричали і розійшлись. Як на мене подібні акції - це вже вчорашній день, це вже очікуваний хід подій. І більшість політиків на них уже давно уваги не звертають. Потрібно щось новеньке, незвичне.
ахмет Показати IP 4 Грудня 2009 15:55
а не перебор? це робочий, хоч і передвиборчий, взи чинного президента. Про які протести може йти мова? коли на дорогу виходили аграрії, представники великого с/г бізнесу Волині, коли Юля приїхала на шахту №10: запитала, що хочуть ті хлопці, то дід Кирильчук відмахнувся, мовляв не звертайте уваги Юлія Володимирівна. То противники політики нашої! текст звернення передали через охорону, але майбуть не дойшов лист до премєрки. звернення стосувалось дота3цій і ПДВ. А проти чого сьогодні протестують БЮТівці?.. майте на увазі: сьогоднішні вибори, то битва екстрасенсів. без б. бажання кожного кандидата за будь-яку ціну перемогти затягнуло у виборчі штаби всяку нечисть, типу тої, яка убла у справжньому проекті "Битва екстрасенсів". далі додумуйте самі, лае не забувайте про Бога, постіться і все убде ок, ніхто на вас мар не напустить
Микола Показати IP 4 Грудня 2009 16:55
Я без усякої політики прошу БЮТівців, як волинянин: не ганьбіть мого краю гаслами і вигуками "Ганьба! Геть!" Президентові України. Не заводьте поганої традиції. Чи приємно буде Ю.Тимошенко чути потім те саме, якщо Президентом стане Вона? Хоч, з такою "мудрою" командою геть-ганьбістів може не вийти стати Президентом. Вина впаде на вас! Побійтеся богині, якщо Бога не боїтеся.
falter Показати IP 4 Грудня 2009 19:45
«Ющенко, геть із Волині!» і подібні гасла недоречні,це не етично
Член БЮТу Показати IP 4 Грудня 2009 19:54
Цікаво,яке гасло триматиме А.П.Грицюк.
*** Показати IP 4 Грудня 2009 21:03
Ющенко тупо став на бік антиукраїнського кандидата Януковича, тому э доречними будь які протести з цего приводу
Котя Показати IP 7 Грудня 2009 09:23
Ющенку не місце на Волині, здається вже всі ситі його обіцянками ще за помаренчевої револююції. Скільки він всього обіцяв народу і де воно все...
Льолічка Показати IP 7 Грудня 2009 09:59
За всі ці роки президенства Ющенка, він навіть і половини не виконав обіцяного. І тому не потрібно нам знову їхати і ОБІЦЯТИ!!!
DOV Показати IP 7 Грудня 2009 14:47
Все вірно. Час Ющенка минув. Хіба ж він не бачить що його рейтинги мізерні, так само як і результати його роботи. Час іти відпочивати і дати дорогу іншим.
Помаранч Показати IP 7 Грудня 2009 17:29
Найбільше кричить "лови злодія"- сам злодій. Хто підняв після Майдану білий прапор зради?????
Дмитро Тимощук Показати IP 8 Грудня 2009 17:10
все геніально - Ющенко дискридитує в очах виборців Юльку, отримує частину електорату і стає на виборах другим, а у другому турі виграє в Яника і Україна ще на пару років живе в кризі ))
sven Показати IP 9 Грудня 2009 11:04
Доречі, в Юлі рейтинг падає, в Ющенка росте (зідно всіх опитувань)... Собаки лають, караван іде
Таня Показати IP 9 Грудня 2009 13:39
В нас вміють зустрічати поважних гостей. Маємо досвід візитів Філарета і Кирила.
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 22:07
вони усі марно стараються. ніхто із них не здобуне булаву президенську. виграє напористий з другого ешелону політиків..
Лучанин Показати IP 13 Грудня 2009 10:51
БЮТівці повели себе достойно. Жодного антипрезидентського гасла. Лише одне прохання у другому турі підтримати Юлю. А ось президент як завжди проявив зневагу до простих людей. вони його дві години чекали щоб привітати, а він навіть не помітив їх. Жаль.
Льолічка Показати IP 14 Грудня 2009 12:04
Так, точно. Люди промерзли більше двох годин, чекаючи президента, а він вийшов помахав рукою і все....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus