USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Самооборонівці штурмують штаб ВМС у Севастополі

19 Березня 2014 10:16
У ці хвилини відбувається штурм штабу Військо-морських сил Міноборони України, що базується в Севастополі у Криму.

"Тільки що так звана "самооборона" Криму почала штурм штабу ВМС України. Нападників - близько 200 осіб. "Самооборона" в масках знесла ворота біля контрольно-пропускного пункту штабу. Серед нападників, крім бойовиків, - жінки, що зображують "обурене населення", - написав у Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Українські офіцери забарикадувалися в приміщеннях. "Навіть після вчорашнього дозволу Міноборони України нашим військовим застосовувати зброю, присутність жінок серед нападників робить оборону ускладненою", - відзначає Тимчук.

Нагадаємо, окрім військових та стратегічних об'єктів у Криму сепаратисти збираються привласнити 130 туристичних об'єктів на півострові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 19 Березня 2014 10:28
Це не "самооборонці" ,це кримські бандформування.
Москаль Показати IP 19 Березня 2014 11:19
Н-да... Подлые вероломные бабы напали на украинскую армию. Украинские офицеры мужественно забарикадировались в помещениях. С буквами М и Ж. Че ж вам так нравится выглядеть упоротыми клоунами-то? Жалко вас, болезные...
ZMI Показати IP 19 Березня 2014 11:47
Над штабом ВМС Украины в Севастополе поднят российский флаг. Командование попросило полчаса на "принятие решения". http://www.sevastopol.su/news.php?id=58997
Артем Показати IP 19 Березня 2014 12:36
Дожились,кучка женщин без обьявления войны напала на наш штаб флота корабли которого позорно бежали в Одессу еще две недели тому назад и его захватила.Половина наших офицеров мужественно закрылась в туалете,вторая в продовольственном складе и мужественно там бухает за здоровье нападавших.Завтра наши СМИ напишут что наших было 10человек а страшных крымских женщин 5000 и они под угрозой изнасилования заставили наших офицеров здаться:)
гнів Показати IP 19 Березня 2014 14:03
На що впродовж двадцяти років тратилися народні гроші. Мільярди грошей забиралися з народних потреб і фінансувалися в паразитів у військовій формі. Ні. Не солдатиків. В паразитів з великими зірками на пагонах. Які прос*али і армію і флот і українську землю.
Артем до гнів Показати IP 19 Березня 2014 15:47
Не солдаты и офицеры про...ли все а тупое и бездарное руководство,которое вы же и привели к власти.Вы ребята бегали в вышиванках и махали флагами.В результате вы- Западная Украина и привели к власти эту саранчу трехголовую.Вам еще осталось розвалить украинскую церковь ведь уже Турчинов(главный баптист Украины) взялся за права конфессий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus