USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ конфіскувала в ФСБ 35 мільйонів гривень

13 Листопада 2008 18:44
За результатами оперативної перевірки дніпропетровського банку «ФСБ» накладено арешт на грошові засоби обсягом 35 мільйонів гривень, які були частиною незаконної операції по протиправному поверненню фіктивного ПДВ і перед цим пройшли через «Промінвестбанк». Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією «Резонансу», спільну перевірку проводили СБУ та Держфінмоніторинг під особистим контролем керівника СБУ Валентина Наливайченка.
«Банк «ФСБ» неодноразово упродовж 2007-2008 років перевіряли Генпрокуратура, Держфінмоніторинг і МВС стосовно проведення операцій, які підлягають під законодавство України по боротьбі з легалізацією доходів, отриманих злочинним шляхом. Результати практично всіх перевірок підтверджують, що банк «ФСБ» порушує ці закони», - стверджує джерело інтернет-видання «Резонанс» у НБУ.
За даними Агентства інфраструктури ринку, 60% акцій ЗАТ «Фінансовий Союз-Банк» (ФСБ) належить юридичним особам, підконтрольним нардепу Гарегіну Арутюнову. Міноритарними пакетами акцій банку ФСБ володіють голова спостережної ради банку Дмитро Фоменко і колишній керівник УСБУ в Дніпропетровській області Іван Ступак. Пакет акцій банку ФСБ також належав колишньому прокурору Дніпропетровщини Володимиру Шубі, який нещодавно загинув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факти Показати IP 14 Листопада 2008 15:18
Гарегін Арутюнов член БЮТ. Друг Губського.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus