USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ вийшла на слід Лозинського. Він повторить долю Пукача і Зварича

24 Грудня 2009 09:37
Голова СБУ Валентин Наливайченко в інтерв’ю «5-му каналу» пообіцяв заарештувати, імовірно, до Нового року колишнього нардепа Віктора Лозинського, якого звинувачують в убивстві чоловіка.
 
«Розшукові заходи не зупиняються ні на мить. Працюють оперативні групи і ключове питання - це взаємодія з Міністерством внутрішніх справ і їхня допомога», - зазначив голова спецслужби.
 
«СБУ немає і не повинна мати стільки людей і можливостей, скільки має МВС. Тим більше, що розшук убивць або осіб, які підозрюються у вбивствах - це безпосередня компетенція МВС», - підкреслив Наливайченко.
 
«Тим не менше, я впевнено заявляю, що розшук буде тривати так само інтенсивно, і ми дуже сподіваємося на найближчий час на результат. Так, як було з Пукачем, як ми вийшли на заміну кількох слідчих груп і оперативно-розшукових груп і через декілька місяців отримали результат. Так, як було зі Зваричем: за кілька місяців був розшуканий… Я думаю, в часі це не затягнеться», - наголосив голова СБУ.
 
Довідково:
 
16 червня цього року Віктор Лозінський, прокурор Голованівського району Кіровоградської області Євгеній Горбенко й начальник міліції того ж району Михайло Ковальський завдали мешканцю району Валерію Олiйнику тяжких травм, від яких він помер.
 
Лозінського позбавили депутатської недоторканності, він зник і знаходиться в розшуку.
 
У Генеральній прокуратурі, окрім причетності до вбивства Олійника, Лозінському інкримінують вимагання і незаконне позбавлення людини свободи. Нібито він минулого року захопив на своїх угіддях двох мисливців, а за їхнє звільнення вимагав $40 тисяч, - пише Gazeta.ua
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 24 Грудня 2009 09:48
А я й не сумнівався і, по моєму вже десь висловлював припущення, що Лозинського знайдуть під Новий Рік! Чудовий політично-новорічний подарунок для БЮТ від Президента. А після Різдва його обов'язково ще й заарештують. А ближче до 17 січня він почне давати такі покази, що аж фуфайка завернеться.
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 12:50
питання не в тому знайдуть чи не знайдуть Лозинського а в тому коли це зробити і якнайбільше насолити і так підмочену репутацію тигрюлі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus