USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Сепаратисти протаранили автобус у Донецьку, є загиблі

15 Січня 2015 21:15
Джип з бойовиками сепаратистського батальйону "Кальміус" рухався на червоне світло й протаранив автобус із працівниками підприємства "Укрсплав"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Острів.

Трагедія сталася сьогодні на перетині Партизанського та Київського проспектів у середмісті Донецька.

Мешканці Донецька жваво обговорюють цю аварію у Фейсбуці. Люди пишуть, що це була пасажирська маршрутка, бо "Укрсплав" має власні автобуси, хоча може й винаймати транспорт.

Користувач соцмережі Олена Корнілова, яка стала свідком ДТП повідомляє, що машина ДНР на повній швидкості проїхала червоне світло й врізалася в бік 17-ї маршрутки, перекинулася і впала під будинок 52 на Київському проспекті. Пожежники встигли загасити 17-ту маршрутку, інакше був би вибух - автобус на газі.

Тетяна Горчакова пише в коментарях: "Що, військова техніка та авто ДНР правил не знає? Пруть на червоний, немов правила писані для ідіотів. Вже стільки аварій з їхньої провини!!! Страшно через дорогу переходити... сама не раз ставала свідком ДНР-авто-бєспрєдєла... Може, варто підняти питання про дотримання правил дорожнього руху всіма її учасниками... хоча що з того, що я це пишу..."

"Вчора такий ДНР-івець сів у 17-ту маршрутку, тицяє автоматом і кричить: на*** світлофор, жени! Ну ми і гнали до Шахтарської! Це жах! І ці психи зі зброєю носяться де хочуть! У цьому у справа!", - додає Лігейя Ніхто у соцмережі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бази Показати IP 15 Січня 2015 22:12
АГА "Вчора такий ДНР-івець сів у 17-ту маршрутку, тицяє автоматом і кричить: на*** світлофор, жени! Ну ми і гнали до Шахтарської! Це жах! І ці психи зі зброєю носяться де хочуть! У цьому у справа!" То он які у вас, в Донбавбе, "виховані" днрівці, а ви все людей жахаєте , що Правий Сектор з автоматами і в балаклавах розстрілює людей на Західній Україні, а тут виявляється ваші ж придурки + інша наймана тварь може з вами зробити що завгодно на території вашого рідного донбабве, "уважаємиє" донбабвійці.
спогади Показати IP 15 Січня 2015 22:29
Так вони надивились на дії Данильчука і ПС на Луцькому Майдані і досі не можуть заспокоїтись!
Бази до спогади Показати IP 15 Січня 2015 22:34
ну нехай тепер на своїх дивляться і порівнюють, дикуни дикого українського сходу.
терористи, які вони? Показати IP 15 Січня 2015 22:30
а вони просто к...йло, птн пнх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus