USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Скалічені на неприбраних дорогах волиняни можуть позиватися до суду

26 Січня 2010 16:54
Волиняни можуть подавати позови до суду на комунальників, якщо дістали травми на вулицях через неприбрані дороги. Про таке право українців сьогодні заявив міністр юстиції Микола Оніщук.
За словами глави Мін’юсту, наразі в міністерстві немає інформації про такі позови. Але порушення самого питання можливе, «якщо погіршення здоров’я стало наслідком неналежного виконання комунальними службами своїх обов’язків».
«Не можна виключати, що такі позови в українських судах можуть з’явитися. Громадяни України мають право на захист свого здоров’я, якщо це обумовлено неналежним виконанням своїх обов’язків комунальними службами», - наголосив Микола Оніщук, - пише Інтерфакс-Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 26 Січня 2010 17:43
Це те саме,що судитися за повернення в повному обсязі своїх заощаджень з банку колишнього СРСР.
Куратор Показати IP 27 Січня 2010 09:51
Ну чого так категорично? Один-два позови (сам факт що вони будуть) і дороги швидше від криги поприбирають. Наша влада не любить коли її критикують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus