USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні Збройним силам України сімнадцять років

6 Грудня 2008 11:45
Урочисто цей день згадали в палаці «Україна». Українське військо святкує свій день народження в умовах перегляду державної програми реформування. Про це 6 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує ICTV, педалювання процесу переходу Збройних сил України на професійну основу призупинено, подальшого скорочення війська не буде. Оборонний бюджет цього року був одним з найгірших за останні сімнадцять років. Про це заявив під час свого виступу верховний головнокомандувач ЗСУ Віктор Ющенко.
Президент зауважив: такого бюджету більше не буде. Низьке фінансування Українського війська призводить до значних втратах в обороні держави. Але наголосив, що, не зважаючи на це, українські військовослужбовці гідно служать Батьківщині.
Віктор Ющенко підкреслив, що останніми роками з’явилося багато нових викликів безпеці європейських країн і тому рух України до євроатлантичної колективної системи безпеки є незмінним.
«Наша національна відповідь всім цим викликам повинна бути одною: надійні гарантії захисту суверенітету і територіальної цілісності України дасть тільки повноцінне і повноправне входження України до євроатлантичного простору колективної системи безпеки, яка охоплює провідні демократичні країни світу», – зазначив Президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лихий Показати IP 6 Грудня 2008 14:32
А призначання бурята міністром оборони - це нормально?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus