USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

США кажуть, що дії Росії в Грузії не повинні лишатися без відповіді

11 Серпня 2008 11:43
Віце-президент США Дік Чейні заявив, що воєнні дії Росії у Грузії не повинні «залишатися без відповіді». Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією Української правди, заяву Чейні оприлюднили в неділю – відразу ж після його телефонної розмови з президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі. Як повідомила представник віце-президента, Чейні висловив солідарність Сполучених Штатів із грузинським народом перед «загрозою суверенітету й територіальної цілісності Грузії».
Чейні також зазначив, що продовження Росією воєнних дій у Грузії може призвести до найсерйозніших наслідків у відносинах між Москвою та Вашингтоном. Між тим, Рада Безпеки ООН планує розглянути проект резолюції із засудженням дій Росії в Грузії – у неділю вона знову не дійшла спільної думки щодо ситуації у Південній Осетії.
Представники Грузії та США в ООН Іраклій Аласанія та Залмай Халілзод звинуватили Росію у збройній агресії. У свою чергу, представник Росії Віталій Чуркін категорично відкинув усі звинувачення. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus