USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд офіційно заборонив «Візири»

20 Лютого 2010 14:14
Окружний адміністративний суд Києва заборонив ДАІ використовувати прилад вимірювання швидкості «Візир».
Як повідомляє сайт газети українських юристів «Юридична Практика», вчора судді задовольнили адміністративний позов адвоката і представника Ради автомобілістів Тетяни Чурікової і представника Ради Олексія Андронікова до МВС і департаменту ДАІ МВС щодо заборони використовування на Україні вимірювачів швидкості «Візир».
Ухвалою суду визнано неправомірними дії МВС і ДАІ з використовування радіолокаційного відеозаписуючого вимірювача швидкості з метою виявлення і фіксації порушень правил дорожнього руху.
Своєю ухвалою суд заборонив міліціонерам використовувати вимірювач швидкості «Візир» до ухвалення нормативно-правового акту. Лише з появою такого акту міліція зможе використовувати вимірювач швидкості.
Як повідомлялося, 9 лютого у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України заявили, що ДАІ не відмовляється від використовування приладів Візир. І, водночас, планує ввести у дію стаціонарну систему відео спостереження, - пише УНІАН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вікінг Показати IP 20 Лютого 2010 16:52
Нічого. Тепер за рахунок платників податків закуплять якісь інші прилади і будемо ми платити, аж гай шумітиме. А зараз під кожним кущем будуть стояти, як було раніше.
Вася Показати IP 20 Лютого 2010 17:08
"Своєю ухвалою суд заборонив міліціонерам використовувати вимірювач швидкості «Візир» ДО УХВАЛЕННЯ нормативно-правового акту" -уряд чи ВР ухвалить акт і далі будуть доїти водіїв цим апаратом...
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 19:38
Тепер хай ще відшкодують усі штрафи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus