USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Симоненко зійшов з дистанції? ОНОВЛЕНО

16 Травня 2014 22:15
Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента, - повідомляє «Українська Правда».

Про це він сказав в ефірі ''Першого національного'' під час дебатів між кандидатами в президенти.

''В Україні війна, Україна сьогодні втрачає свої території. І дуже серйозна, складна ситуація в Донецькій, Луганській області. Олігархи формують не тільки свої бандформування, а й воєнізовані різні структури'', - заявив політик.

''Ми бачимо з вами, що жах подій в Одесі, Маріуполі та Красноармійську викликає дійсно стан відчаю у наших громадян'', - вважає він.

''Ми розуміємо, що боротьба з інакомисленням, цензурою та інше дає одну відповідь запитання про вибори: вони, на наше переконання, будуть нелегітимними. Тому Компартія ухвалила рішення, і ми, комуністи, знімаємо свою кандидатуру для того, щоб сьогодні рятувати Україну від того свавілля, яке сьогодні має місце'', - заявив Симоненко.

Як відомо, за останніми результатами опитувань КМІСу, якби президентські вибори відбувалися на два тижні раніше, то з усіх громадян України віком від 18 років віддали б 2,4% голосів за Петра Симоненка.

Вчасно відмовилися від виборчих перегонів Олег Царьов та Наталя Королевська. Після закінчення терміну – Зорян Шкіряк.

"Такі заяви щодо закону про вибори президента України була можливість подавати до 1 травня включно. Після 2 травня ЦВК не може здійснювати такі дії. Будь-хто, незалежно від прізвища, мав можливість, відповідно до законів про вибори Президента, подавати подібні заяви до 1 травня включно, після 2 травня, починаючи з 00:00 годин, він це зробити не може", - зазначили в прес-службі ЦВК.

Крім того, в ЦВК зазначили, що станом на 21:00 сьогоднішнього дня до них від Симоненка не надходило заяв про зняття з виборів президента України, - повідомляє «Тиждень.UA».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кирилл Показати IP 16 Травня 2014 22:32
Коммунистическая партия Украины - навсегда в наших сердцах! Мы еще покажем Кузькину мать!!!
смерть ворогам до Кирилл Показати IP 18 Травня 2014 08:00
хр*ове в тебе серце коли таку Гидоту тримає в собі.
Дмитро Показати IP 16 Травня 2014 22:33
Центральная избирательная комиссия Украины заявила, что не может снять кандидатуру лидера Компартии Петра Симоненко с участия в выборах президента, поскольку этому препятствует закон.
Коля Показати IP 16 Травня 2014 23:09
коментар було видалено
Коле до Коля Показати IP 16 Травня 2014 23:31
коментар було видалено
Коля! Показати IP 16 Травня 2014 23:46
Комуняки стали на сторону сепаратистів. Це факт. Тому іншого шляху як заборони КПУ та притягнення до кримінальної відповідальності немає!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus