USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Табачник боротиметься з науковим плагіатом російським методом

28 Жовтня 2010 08:47
Міністерство освіти та науки планує впровадити в Україні програму "Антиплагіат" для перевірки оригінальності наукових робіт, заявляє міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.
"Ми теж будемо робити програму "Антиплагіат", – сказав він на прес-конференції 27 жовтня в Києві, повідомляє Zaxid.net
Крім того, Табачник повідомив: "До кінця цього року ми закінчимо формування кадрового порталу Міністерства освіти та науки, куди буде чітко внесено всіх людей, які мають вчені ступені і звання, які викладають у вищих навчальних закладах". За його словами, це допоможе забезпечити серйозне ставлення викладачів до викладання у вишах.
У свою чергу, міністр освіти Російської Федерації Андрій Фурсенко поділився досвідом Росії в боротьбі з плагіатом наукових робіт. За його словами, в Росії вже діє програма "Антиплагіат", яка дає змогу перевірити оригінальність робіт.
Він також повідомив, що планується надати право провідним російським вишам видавати "дипломи не державні, а свої". "Це означає, що вони (виші, – ред.) відповідають за якість дипломів", – наголосив міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 28 Жовтня 2010 11:47
Цей русофіл-ідіот вже геть здурів... Може він ще в нас дозволить видавати дипломи "...не державні, а свої"? Це ж дурдом...=
Антитабакоо Показати IP 28 Жовтня 2010 14:38
табачник - шкідник, якого треба позбутися. нехай згадає власну кандидатську та докторську і в кого він здер ці роботи. Важко боротися самим з собою, українофоб риганальний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus