USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Табачник передумав зменшувати вік молоді

22 Лютого 2011 15:07
Міносвіти не має наміру ініціювати зменшення вікового цензу молоді.
Про це міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник заявив у ході круглого столу з лідерами та активістами молодіжних громадських організацій, – пише ЗІК.
«Ми не будемо ніяких змін законодавства ініціювати», – сказав Табачник.
Міністр підкреслив, що свого часу він підтримав встановлення граничного віку молоді на рівні 35 років і вважає, що зараз зменшувати його безглуздо.
При цьому він додав, що зменшення віку молоді суперечить Конституції, оскільки вона не передбачає погіршення соціальних умов.
Нагадаємо, раніше з ініціативою зниження вікового порогу молоді до 24 або 29 років виступило саме Міносвіти під керівництвом Табачника. Так, міністерство направило листа головам обласних державних адміністрацій з ініціативою щодо зменшення віку молоді. У листі пропонується до 19 січня 2011 року, під час новорічно-різдвяних свят та студентської сесії, вивчити ставлення громадськості щодо зниження вікових меж молоді.
«З метою забезпечення більш ранньої соціальної зрілості молоді Міністерство ініціює розроблення законопроекту щодо внесення змін до закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді» в частині зниження верхньої межі віку громадян, віднесених до категорії «молодь» з 35 до 29 років», – йдеться у листі заступника міністра до ради Міністрів АР Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus