USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Табачник радить майбутнім журналістам учити російську

13 Травня 2010 18:23
Міністр науки та освіти Дмитро Табачник під час проведення відео-мосту Київ-Москва попросив київський Інститут журналістки якісніше вивчати російську мову.

Про це пише proua.com.

"Я думаю, що ми будемо разом з колегами з міністерства і ректорами просити ректора КНУ ім. Шевченка Л. Губерського про більш якісне вивчення російської мови, - сказав Табачник.

"Все ж таки велика кількість ЗМІ в Україні виходить російською мовою, тому інститут журналістики повинен вирішувати проблему нестачі якісної російськомовної освіти. Якщо ж він не буде цього робити, то цю нішу швидко займуть харківський чи одеський університети. І перший, хто програє - буде КНУ", - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Антиянек Показати IP 13 Травня 2010 19:29
Табак - Мудак
seal Показати IP 13 Травня 2010 20:52
На тему політики Табачника цікаву інтерпретацію кліпу відомої групи Pink Floyd виклав на YouTube студент харківської академії ім.Ярослава Мудрого. Подивіться http://www.youtube.com/watch?v=Hlo8aCO6yI
seal Показати IP 13 Травня 2010 20:56
Перепрошую, але в попередньому свому коменті адреса трішки не та. Щось з компом заїло. Ролик тут http://www.youtube.com/watch?v=Hlo8aCO6yII

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus