USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Таміфлю», доставлений зі Швейцарії, роздаватимуть безкоштовно

2 Листопада 2009 09:53
Сьогодні вночі в міжнародний аеропорт Бориспіль зі Швейцарії прибув літак АН-12 з вантажем противірусного препарату «Таміфлю». Про це 2 листопада повідомляють «Волинські новини».
За словами глава Секретаріату Президента Віри Ульянченко, певну гуманітарну допомогу, зокрема маски, вже доставлено до Львівської області в рамках співпраці між цією областю та кількома воєводствами Польщі. «Ми сподіваємося, що подібні кроки будуть реалізовані для України і з інших сторін, від наших друзів», - сказала вона. Ульянченко висловила особливу вдячність компанії Ф. Хоффманн-Ля Рош Лтд за рішення надати Україні ліки за низькою ціною (67 гривень за одну упаковку, що дозволило заощадити 140 млн гривень бюджетних коштів). – пише Кореспондент «Усі громадяни України, хто звернеться до лікарні, у разі необхідності отримають цей препарат невідкладно і безкоштовно », - зазначили в Управлінні зі зв\'язків із ЗМІ Секретаріату Кабміну.
Довідково:
Препарат Таміфлю (міжнародна незапатентована назва Осельтанівір) є єдиним противірусним препаратом, який є ефективним при лікуванні вірусу А H1/N1. Ліцензія на виготовлення препарату належить одній з фармацевтичних компаній Швейцарії. Препарат гальмує поширення вірусу грипу і пригнічує реплікацію і патогенність, зменшує виділення вірусів грипу А і В з організму.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
pavel Показати IP 3 Листопада 2009 02:24
Не осальтанивир,а осельтамивир.Упаковку никогда не видел?Пока чел. положат в больницу пройдет более двух суток,после чего препарат неэффективен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus