USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Телеканал «Глас» має між студіями свою церкву. ФОТО

25 Грудня 2009 13:17
У столичних студіях телеканалу «Глас» є унікальний храм для молитов місцевих журналістів.
Священики єдиної в Україні телевізійної церкви на честь архангела Гавриїла запросили помолитися в храмі керуючого Волинською єпархією владику Ніфонта.

Митрополит завітав до унікального храму під час його візиту до Києва на святкування 20-річчя відродження Київської духовної семінарії.
 
На запрошення настоятеля святині протоієрея Георгія Коваленка митрополит Ніфонт звершив коротку молитву та разом  з кліриком храму священиком Сергієм Котиком оглянув прекрасний чудо-храм.

Храм особливий, бо заходиться на 5-му поверсі багатоповерхівки і є благодатною частиною телеканалу. Вражає церква своїм оформленням у візантійському стилі На запрошення настоятеля, владика пообіцяв в майбутньому звершити Божественну Літургію на цьому відтепер святому й особливому місці, - повідомляє керівник прес-служби єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Кожен робочий день на телеканалі розпочинається зі служби Божої. 10 священиків-співробітників «Гласу» по черзі звершують щоденну Божественну літургію. Є тут і недільна школа «Радощі», а богослужіння супроводжує хор «Кредо». Він неодноразово отримував премії на музичних фестивалях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OrestN Показати IP 25 Грудня 2009 13:57
гарний храм, просто як в казковому музеї
Юка Показати IP 25 Грудня 2009 14:38
а прихожани-журналісти-то де?
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 21:30
Просто краса. Саме тут журналісти зможуть відновити сили і зарядитися позитивною енергією для творчості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus