USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чим луцькі депутати на сесію добирались. ФОТО

11 Лютого 2010 17:20
Традиційно сесії Луцької міськради починаються о 10.00. Депутати на засідання частенько спізнюються, хоч і поспішають. Хто як може: на авто, пішки, маршрутках і тролейбусах. «ВН» вирішили поглянути і спитати обранців луцької громади, чим вони вчора, 10 лютого, добиралися до свого депутатського крісла.

Деякі депутати ходять на засідання парами. Наприклад, «пеерпівці» Дмитро Москвич і Олександр Мартинюк приїхали разом на автомобілі «Жигулі». Автівка належить Москвичу. Він розповів, що придбав її 2002 року, а товариша-депутата-колегу люб’язно підвіз. У самого ж Мартинюка, зізнається він, власного авто немає.

Фото: Дмитро Москвич і Олександр Мартинюк приїхали на сесію

«ВН» дізналися, що Дмитро Москвич має й інше авто – Dodge Nitro. Щоправда, зараз на ньому підприємець не їздить – машина арештована у зв’язку зі звинуваченням депутата в отриманні хабара. Депутата виправдали, але машину поки що не віддали.

У той день біля міськради була припаркована копія машини Москвича – «Додж» – заступника директора ДКП «Луцьктепло» Дмитра Дубняка.

У Москвича, кажуть, точно така ж. Ще й куплена у тому ж автосалоні.

Фото: Dodge Nitro Дмитра Дубняка


Депутати Микола Нікітюк та Ігор Давидов також їздять на «Жигулях». Проте, якщо перший приїхав на них сесію цим автомобілем, то другий сказав, що прийшов пішки – бо для здоров’я корисно.

Фото: Микола Нікітюк


«ВН» висловлюють респект Ігореві Валентиновичу, адже дізналися,  що депутат і начальник загально-технічного відділу Луцької міської ради живе в районі луцького РАГСу. А враховуючи, що робочий день Давидова починається о восьмій ранку, і 10 лютого у Луцьку було 6 градусів нижче нуля – наш респект потроюється.

Фото: Ігор Давидов



Солідарний з однопартійцем депутат і підприємець Тихон Павлюк. Принаймні на запитання «Чим ви добиралися на сесію?» – він відповів: «Ногами». Хоча й розповів, що має власну автівку. На жаль, депутат запевнив, що не розбирається в марках авто, тому не зміг повідомити, яка саме у нього машина

Фото: Тихон Павлюк

«ВН» повідомляє депутату: у нього Skoda Oktavia. Певно, у той день його машиною до міськради приїхав хтось інший. Адже його «Шкода» стояла на парковці.

Фото: Skoda Oktavia Тихона Павлюка


Колишній чиновник і теперішній безробітний Святослав Зелінський сказав, що приїхав до стін міської ради на маршрутці під номером 30. І запевнив, що власного авто не має.
Хоч інколи «ВН» бачили Зелінського за кермом сріблястої Daewoo Lanos.
Фото: Святослав Зелінський і Олександр Пилипович


На сесію Зелінський підіймався східцями з депутатом і бізнесменом Олександром Пилиповичем. От той – на колесах. Розповів, що керує Chevrolet, придбаним на власні кошти.

«На своїх двох» на сесію прибув і Віктор Юрченко. Пояснив, що авта не має і ніколи не мав. Але сподівається, якщо фінансовий стан родини покращиться, то, можливо, в наступні роки придбає.
Фото: Віктор Юрченко

Прогулялася перед засіданням і депутат-регіоналка Тетяна Семенюк. Сказала, що живе недалеко від мерії. Проте має і водить сімейне авто Toyota.
Фото: Тетяна Семенюк

А от депутат і бізнесмен Мирослав Гордійчук придбав у кредит свою Toyota Land Cruiser зовсім нещодавно, лише півтора року тому.
Фото: Мирослав Гордійчук

Фото: Toyota Land Cruiser Мирослава Гордійчука

Депутати – проректор з гуманітарно-виховних питань ВНУ ім. Лесі Українки Микола Сур’як, пенсіонер Анатолій Прачук та медсестра дитячої поліклініки Любов Ганейчук – доїхали на сесію на маршрутці. Власної автівки не має і заслужений артист України й пенсіонер Василь Гриб.
«Мені ж на тролейбусі безплатно, я ж пенсіонер», – сміявся депутат.
Фото: Микола Сур’як

Фото: Любов Ганейчук

Фото: Василь Гриб

Хоча, за інформацією «ВН», Анатолій Прачук їздить на поношеній ВАЗ-2106.
Фото: Анатолій Прачук

Послугами службового авто користується депутатка і заступник директора Луцького домобудівельного комбінату Алла Бондарчук. А «регіоналку» Світлану Бахолдіну підкинув знайомий. Бахолдіна каже, що мріє про власну машину, але поки навіть водити не вміє.
Фото: Світлана Бахолдіна

2005-го зробив серйозну покупку депутат та генеральний директор ТзОВ «Анко-Союз» Володимир Никитюк. У нього – чорний Jeep Lexus.
Фото: Володимир Никитюк

За інформацією «ВН», підприємець Никитюк, окрім «Лексуса», має «Мерседес» S-класу.
Фото: Jeep Lexus Володимира Никитюка

Службова машина, яка розвозила медикаменти, підкинула депутата і головного лікаря 3-ї поліклініки Степана Цимбалюка. Він не керує – каже, що не дозволяє здоров’я.
Фото: Степан Цимбалюк

Депутат і директор Луцької гімназії №4 Олександр Мишковець до розмов з «ВН» виявився неохочим. Сказав, що прийшов на сесію пішки з 4-ї гімназії, куди приїхав громадським транспортом – тролейбусом. На запитання, чи має власну автівку, відповів: «Хіба це вас обходить?». Втім потім додав, що свого авто не має.


Депутат Андрій Козюра на сесію біг зі стосом паперів – запізнювався. Автівці не вистачило місця на парковці біля міськради – він припаркував її у провулку неподалік. Козюра каже, що ця Toyota Camry – не власна, а орендована.
Фото: Андрій Козюра та орендована ним Toyota Camry


Депутатів Анатолія Бубенщикова й Олександра Козлюка підвіз їх спільний «товариш-недепутат». Хоч обидва й самі «на колесах». Керівник Луцького окружного секретаріату Єдиного Центру Бубенщиков має службове авто – «Славуту», а чиновник Козлюк власне Chevrolet Lacetti, яке придбав 4 роки тому.
Фото: Анатолій Бубенщиков

Олександр Козлюк пояснює, що не заводив машину приблизно місяць – сам лікувався, та й авто не звикло до холодів.
До речі, авто марки Chevrolet, тільки Evanda – і в депутата Вадима Вітинського, яке він придбав 2005 року.
Фото: Вадим Вітинський і його Chevrolet Evanda


У депутата Олександра Івлєва – Daewoo. У регіонала Володимира Наливайка теж – Daewoo Matrix.
Фото: Володимир Наливайко і його Daewoo Matrix.


А депутат Олег Павлось каже, що довго збирав гроші на машину і нарешті здійснив омріяну покупку – Nissan 1991 року випуску. Машина вже була у використанні і дісталася новому власнику за 4 тисячі доларів.
Фото: Олег Павлось

Чорний Mitsubishi Lancer – доцента Луцького національного технічного університету Богдана Дубчака. Каже, придбав автівку чотири роки тому.
Фото: Mitsubishi Lancer Богдана Дубчака

У депутата Юрія Довгуна були колись машини Ford, проте останні три роки він їздить на Honda Accord 2006. Каже, легкий та швидкий автомобіль. Автомобіль депутата «ВН» зазнімкували за декілька днів до сесії.
Фото: Юрій Довгун і його Honda Accord


*  *  *
На жаль, не всі депутати охоче розказують про свої автівки. А то й паркують їх подалі від стін міськради. Більше десятка депутатів взагалі не з’явилися на вчорашню сесію...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
дідо Показати IP 11 Лютого 2010 18:00
тепер зрозуміло,чому дороги вчасно не ремонтуються та не прибираються від снігу....БО ЇМ ВСІМ НАЧХАТИ!!!
Hatahama77 Показати IP 11 Лютого 2010 18:01
Кльовий репортаж! респект! ;)
Побуду анонімом...Тьху, ну і звучить.... Аномнімним дописувачем )))) Показати IP 11 Лютого 2010 18:27
заступника директора ДКП «Луцьктепло» Дмитра Дубняка. Нормально так... А я тут корячусь, бізнес маленький маю... Але щось ніяк на навіть б/у авто за 20 з лишнім кіло (http://auto.ria.ua/auto_dodge_2260310.html) ніяк не назбираю... Напевно, нуб повний... Тра було чи то в луцьктепло йти працювати (але ж страшно, то бюджетне підприємство, по новинах кажуть, що там взагалі "бідні люди",ЗП затримують, грошей не хватає - а мені ще діток годувати... ), чи то в депутати...
Анонім Показати IP 11 Лютого 2010 18:34
Молодці ВН !!! Бажаю побільше таких цікавих матеріалів.
VSC Показати IP 11 Лютого 2010 18:54
Тихон скромняга, типа Шкода у него, а про мерсы забыл?
deedee2008 Показати IP 11 Лютого 2010 19:12
Цікава стаття.
Солдат Джейн Показати IP 11 Лютого 2010 22:00
Я вважаю, що якщо людина бізнесмен і працює собі, то це гріх не похвалитися своїм авто. Крім того, що депутати у нас на громадських засадах. А от Додж чи доцент - це шось. АТКУДА ДРАВІШКІ?????
Молодці Показати IP 11 Лютого 2010 22:48
Молодці, а ще б нафоткали їхні комуналкі, малосімейки, квартири та будинки:)
Вікінг Показати IP 11 Лютого 2010 23:08
Цікаво на яких авто їздять їхні дружини, діти і т.д. Та й самі вони приховують інфо. Бо сам кількох із них знаю.
Дор Рожник Показати IP 12 Лютого 2010 01:55
Усих на лисапети
faBULA Показати IP 12 Лютого 2010 07:56
До "Побуду анонімом...Тьху, ну і звучить.... Аномнімним дописувачем ))))". Вишуканість слова та іроніюі коментатора вого крок не приховаєш за анонімами ))))
lesya Показати IP 12 Лютого 2010 09:36
Цікаво! Але є не точності Сур'як вже давненько не проректор!
Місько Показати IP 12 Лютого 2010 11:16
А де джип Наливайка та мерс S-класу Тихона Павлюка за 800 тис.грн.??? Журналюги вже "беруть" і "не відкривають всі карти"???
Тойота Показати IP 12 Лютого 2010 12:32
кажете "чорний Jeep Lexus." :)?
коля Показати IP 12 Лютого 2010 20:38
1. Jeep - це марка авто, не може бути Jeep Lexus!! це кретинізм 2.А які авто у дружин депутатів?? У Тикхона Тихоновича (скромного ідіота), наприклад? 4. Я перепрошую, а де Казлюра орендував своє авто?? Я також хочу! 3.Не публікуйте таку пургу! Хто в це вірить?
Тетянка Показати IP 12 Лютого 2010 23:05
Абсолютно правильно. Джип - це марка американського автомобіля. Разом з тим, джипом називають позашляховики. В пана Никитюка позашляховик Lexus = джип Lexus. Класу люкс. )))
Зиновій Пипка Показати IP 13 Лютого 2010 00:02
Вадімка Вітинський такий грусний, аж серце щемить... Болить йому напевно за Васю Гаврилишина, він же ж той день якраз за нього мазу тянув перед ребятами...
Зиновій Пипка Показати IP 13 Лютого 2010 00:26
Місько і VSC, ви шо не вкурсах? Покопали залізних коней Тихона. Больно, больно
Валера Показати IP 6 Листопада 2010 03:16
Если депутат имеет дорогой автомобиль єто не повод считать его некомпетентным, нечестным, или что самое главное на мой взгляд НЕЭФЕКТИВНЫМ !
БИЗ Показати IP 6 Листопада 2010 03:26
Знаю особисто двох депутатів, одного поважаю, ціную, бо знаю, така людина принесе користь де б вона не працювала, другий .... просто не вартий уваги. Р.S. Требо дивитися не на авто, а на справи!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus