USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тігіпка можуть посадити у крісло Богатирьової

2 Березня 2010 15:56
Сергія Тігіпка незабаром можуть призначити секретарем Ради національної безпеки й оборони України. Про це газеті Дело повідомило джерело в адміністрації президента. За словами джерела, Віктор Янукович аргументуватиме призначення Тігіпка секретарем РНБО тим, що «він – демократичний президент і готовий співпрацювати з серйозними політичними фігурами». Як відомо, Сергій Тігіпко став третім за результатами першого туру президентських виборів-2010 і після цього заявив про готовність стати прем\'єр-міністром при новому президенті.
Янукович пізніше називав Тігіпка в числі кандидатур на посаду прем\'єра, яких він може запропонувати і підтримати.
На даний момент секретарем РНБО є колишня «регіоналка» Раїса Богатирьова, яку на цю посаду призначив екс-президент Віктор Ющенко, передає Українська правда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зиновій Пипка Показати IP 2 Березня 2010 16:12
Ну ви даєте! Моє поліщуцьке серце аж тьохнуло від цього: Тігіпко можуть посади. Респект за заголовки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus