USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тігіпко у Луцьку скаржився на адмінтиск

19 Жовтня 2010 14:26
До партійців «Сильної України» в багатьох регіонах напередодні місцевих виборів застосовують адміністративний тиск.

Про це 18 жовтня під час прес-конференції в Луцьку розповів лідер «Сильної України» Сергій Тігіпко.

Політик повідомив, що його партії в деяких областях цілеспрямовано протистоять опоненти, використовуючи важелі адміністративного впливу.

«Щодо Волині, то я такого тиску не відчуваю. Я переговорив з керівництвом нашої партійної організації. Все нормально тут», – каже він.

Водночас Тігіпко не вважає тиском бесіди роботодавців із своїми підлеглими про балотування в місцеві ради від «Сильної України».

«Якщо когось викликали і сказали, що або ти йдеш в списках «Сильної України», або ми тебе знімаємо з роботи, я не вважаю це тиском. Таких людей краще зараз позбутись, хай вони залишаться симпатиками. Той, хто йде в місцеву владу, повинен бути готовим до жорстких розмов і дій. Це здебільшого такі «лякалки», – переконаний політик.

В разі, якби такі випадки траплялися б з його однопартійцями, каже Тігіпко, то партія «знала б що робити, як захистити члена партії».

«Потрібно просто бути готовим. Завтра підуть якісь питання по бюджету, почнуть переманювати по списках. Якщо людина не буде жорстко налаштована, якщо не відчуватиме себе відповідальною за ситуацію, яка складається в його місті, області, то краще її відразу позбавитись», – вважає він.

Щодо інших областей, то, за словами Тігіпка, на сьогоднішній день «Сильна Україна» не зареєстрована у Луганській області, програла апеляційний суд в Донецьку. Лідер партії вважає ситуацію «чисто політичною справою». З неабиякими проблемами зіштовхується партія Тігіпка у Запорізькій, Сумській областях.

«При всьому тому, я своїм колегам говорю – ніхто нам нічого не подарує. Хочете йти в місцеву владу – боріться. Її просто так ніхто не віддасть. Тому ми налаштовані на те, що боротимемося, пройдемо у місцеву владу. Після цього будемо розбиратися, хто що робив і як», – заявив політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олена Показати IP 19 Жовтня 2010 15:04
Колись навіть голосувала за Тігіпка. Тепер шкодую. Запроданець!
не просто так Показати IP 19 Жовтня 2010 19:04
Якщо вже на них тиснуть!То що вже нам простим смертним можна сказати!!!Ми взагалі не живемо!
ralf Показати IP 19 Жовтня 2010 21:33
не верте людям разбогатевшим на наши взносы в комсомол

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus