USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тігіпко заявив про власну фракцію в парламенті

25 Січня 2010 11:29
Політик Сергій Тігіпко після успішних для нього, на його думку, виборів у першому турі хоче створити в діючому парламенті свою депутатську групу. Про це він заявив в ефірі на телеканалі ТВі. «Я думаю, що через певний час я оголошу такий вільний набір до групи депутатів, які захочуть підтримати партію «Сильна Україна» навіть в нинішньому складі парламенту», - заявив політик. «Я почав такі переговори і вже переговорив із трьома людьми з приводу такої роботи. Це люди з фракції «Наша Україна», - повідомив Сергій Тігіпко. «Буду відвертим, вони мені сьогодні потрібні. Тому що я хочу впливати на процеси в країні. Для цього мені потрібна, принаймні, якась депутатська група», - зазначив він. «Якщо це вийде більшість депутатської фракції - це суперово. Бо без цієї фракції ніхто не створить більшості і впливати через цю фракцію можна буде дуже серйозно», - сказав політик. Відповідаючи на питання, до якої частини фракції НУ-НС відносяться ці депутати - лояльної до прем’єра Юлії Тимошенко чи президента Віктора Ющенка, Тігіпко заявив: «Є люди і звідти, і звідти. Дві людини з одного боку, і одна з іншого», - пише Українська правда.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Депутат Показати IP 25 Січня 2010 11:58
Це Яценюк, Гриценко та Богословська
seal Показати IP 25 Січня 2010 14:21
До Депутат 25 січня, 11:29. А Богословську Ви до якого табору віднесли - Ющенка чи Тимошенко??? ІМХО вона ніколи не була у фракції НУ-НС!
Приколіст Показати IP 26 Січня 2010 09:11
Богословська недавно заявила, що вступає в Свободу до Тягнибока

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus