USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Точки продажу мобільних масово закриватимуть

21 Лютого 2011 10:45
Мобільних телефонів 2010 року продано на 902 мільйони доларів – це на 62% більше, ніж у попередньому році.
Однак торішня споживча активність стала результатом відкладеного кризового попиту. Цього року її змінить різке скорочення збуту, – пише Gazeta.ua.
За даними Національної комісії з питань регулювання зв'язку, 2010 року до України ввезли майже 10 мільйонів мобільних телефонів. Понад 2 мільйони «трубок» осіли на складах.
Розпродувати ці залишки учасники ринку будуть протягом двох кварталів поточного року, оскільки попит максимально був задоволений ще минулого року.
За прогнозами експертів, 2011 року українці придбають не більше 6 мільйонів трубок. На цьому рівні реалізація зафіксується на наступні кілька років. Крім того, вітчизняні стільникові рітейлори переживуть другу хвилю масового закриття торгових точок, а то і мереж.
«Внаслідок того, що найближчими роками зростання ринку буде дуже помірним, конкуренція суттєво посилиться. До 2010 року учасники ринку переважно конкурували за цінами. За нинішнього рівня рентабельності ця модель призведе до відходу фінансово слабких організацій з ринку», – вважає менеджер зі зв'язків із громадськістю однієї з роздрібних мереж Андрій Воловник.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
свобода слова Показати IP 25 Лютого 2011 18:08
і мережу закрийте, нефек шушукатися! це чисто шпіонський метод перемовин!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus