USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ліві» мобілки опинилися під прицілом міліціонерів

18 Лютого 2010 16:19
 
Волинська міліція розпочала перевірки щодо запобігання, виявлення і розкриття порушень законодавства у галузі  зв\'язку.
Найперше правоохоронці взялися за торгівельні точки, які займаються продажем мобільних телефонів – повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Нагадаємо, що віднедавна всі мобільні телефони повинні бути занесені до єдиного державного реєстру, в іншому випадку – їх вимикатимуть, і людина не може користуватися послугами операторів мобільного зв’язку.
Щоб попередити подібні випадки, працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю (ДСБЕЗ) УМВС України у Волинській області спільно з працівниками Західного управління Державної інспекції зв’язку здійснили перевірки щодо виявлення правопорушень у галузі  зв\'язку на території області.
Таким чином, у Луцьку й Володимирі-Волинську задокументовано по два факти продажу мобільних телефонів, які були без спеціального дозволу Українського державного центру радіочастот. Крім того, ще один факт задокументували у Рожищі на одній із торгівельних точок.
Щодо цих фактів правоохоронці склали адмінпротоколи, за якими правопорушників буде притягнуто до адміністративної відповідальності згідно зі ст. 164 КупАП – порушення порядку провадження господарської діяльності.
 
Крім того, під час цих заходів працівники УДСБЕЗ перевіряли кожен мобільний телефон, що знаходиться у продажу, на предмет їх викрадення згідно з базою даних АБД «Річ» Відділу інформаційних технологій при УМВС в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus