USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ціну на газ для населення підвищувати не можна

27 Серпня 2009 11:00
Підвищення ціни на газ для населення з 1 вересня може не відбутися, оскільки це питання не узгоджене з профспілками. Про це заявив міністр палива та енергетики Юрій Продан, – повідомляють 27 серпня «Волинські Новини».
«Не можна підняти ціну без узгодження з профспілками. На сьогодні такого узгодження немає», – зазначив Юрій Продан.
При цьому він підкреслив, що профспілки на сьогодні не підтримують підвищення ціни на газ для населення, – пише УНІАН.
Як повідомляв УНІАН, 25 серпня Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що в 2009 році ціна на газ для населення підвищуватися не буде.
Разом із тим, у Національній комісії регулювання електроенергетики (НКРЕ) 26 серпня підтвердили факт існування ухвали про підвищення ціни на газ для населення з 1 вересня 2009 року, проте не змогли уточнити вихідних даних документів і параметрів підвищення.
Нагадаємо, що підвищення ціни на газ для населення з 1 вересня було узгоджене Україною з Міжнародним валютним фондом, і відповідний пункт був внесений до відкоректованої в липні програми співпраці України і МВФ (Меморандуму).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГОЛОВКА ГОНГАДЗЫ Показати IP 28 Серпня 2009 00:46
- ЭТО НАША КОРОВА, И МЫ ЕЁ ДОИМ!(Вася Рогов, фильм про МЕНТОВ)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus