USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турчинов звинуватив Ющенка в підтримці рейдерів

26 Липня 2008 14:31
Рейдери в Україні ефективно працюють лише тоді, коли їх підтримують представники влади. Таку думку у своєму коментарі, наданому УНІАН, висловив новопризначений голова Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню і захопленню підприємств перший віце-прем’єр Олександр Турчинов, – повідомляє 26 липня «Українська правда».
«Рейдери ефективно працюють лише тоді, коли їх підтримують в високих кабінетах, зокрема в Секретаріаті Президента», – зазначив Турчинов.
Також прикро, на думку Турчинова, що рейдерські атаки «дуже часто прикривають протиправні рішення судів, що, безумовно, компрометує незалежну судову гілку влади». Саме тому завданням комісії є відпрацювати спільні заходи разом із керівництвом судової гілки влади та зміни до чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus