USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко натякають, щоб тікала, - зарубіжна преса

28 Грудня 2010 14:59
Чимало європейських видань продовжують висвітлювати тему судових переслідувань української політичної опозиції, й деякі оглядачі не виключають, що судовим «наїздом» на колишнього міністра Юрія Луценка влада Президента Віктора Януковича «пропонує» одній із лідерів опозиції Юлії Тимошенко покинути Україну.

Про це 28 грудня повідомило Радіо Свобода

Так ірландська «Айріш Таймз» інформує про перебіг слідства української прокуратури у справі колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, одного з ключових соратників опозиційного лідера Юлії Тимошенко.

Газета дивується з театралізованого арешту Луценка групою антитерористичного підрозділу СБУ «Альфа» і цитує документи щодо обвинувачень цього помаранчевого опозиціонера Генпрокуратурою у Києві.

«Айріш Таймз» натякає на взаємну пов’язаність кримінальних справ проти Тимошенко й Луценко і цитує лідера БЮТ, котра наголошує, що «сьогодні відбувається атака проти людей, котрі протистоять нечесним і незаконним діям Януковича та його оточення», і додає, що судова кампанія проти її команди є «помстою мафії».

Московська «Нєзавісімая газета» вважає, що судові переслідування опозиції означають «нокаут для помаранчевих», і не виключає, що «арештом Юрія Луценка влада радить Тимошенко покинути Україну».

Видання також наводить думки експертів про те, що таким чином влада намагається «фільтрувати опозицію» та витворювати таке політичне поле, де була б лише вигідна владі опозиційна діяльність, а Юлії Тимошенко натякають, що «їй ліпше виїхати з країни і не каламутити воду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тимошенківець Показати IP 28 Грудня 2010 16:10
Грицюк, передай Юлі, хай рве когті з України, інакше буде в "Лукянівці" кормити вошей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus