USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Тимошенко: влада друкує фальшиві бюлетені

27 Жовтня 2010 07:43
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що влада почала застосовувати технологію незаконного виготовлення бюлетенів за "харківським сценарієм" у Хмельницькій та Івано-Франківській областях.

"Те ж саме відбулося вчора в Хмельницькій області, один в один. Те ж саме партія "Свобода" заявила про Івано-Франківську область, знайшли 190 тисяч віддрукованих бюлетенів... Це технологія, причому вже зовсім інша, коли скриньки будуть упаковані бюлетенями, там вже буде все проставлено заздалегідь до виборів, будуть зроблені протоколи", - заявила Тимошенко на прес-конференції у Миколаєві, - пише ТСН.

Лідер "Батьківщини" також звернула увагу на те, що до Міністерства внутрішніх справ почали надходити сотні заяв про втрату печаток дільничних і територіальних виборчих комісій.

"Партія регіонів там, де вона не має дільничної або територіальної комісії та печатки, пише зараз у Міністерство внутрішніх справ заяву про те, що втрачено печатку, і їм видають дублікат. Це коло замкнулось", - пояснила вона.

За її словами, враховуючи масові факти підготовки до фальсифікації результатів місцевих виборів, такі вибори треба не визнавати. "Ці вибори зараз потрібно скасовувати і переносити. І робити так, щоб під наглядом у тому числі ОБСЄ, світової спільноти, під наглядом всіх громадських інституцій України просто розпочати це спочатку – з закону, який не буде вибори робити сфальшованими ще до їх проведення, свободи засобів масової інформації, з реального друку бюлетенів", – припустила лідер "Батьківщини".

"По всій країні проводиться ця брудна технологія, і немає в цьому ніяких сумнівів", – сказала Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сьцьопа Показати IP 27 Жовтня 2010 10:31
Скоро влада надрукує Юлі арестантський номер на тюремній робі смугами впоперек.
Ладомир Показати IP 27 Жовтня 2010 11:20
О? Бабуся. А що вона ще на волі?
Назар Стодоля Показати IP 27 Жовтня 2010 15:24
Тимошенко крута! Тільки вона може отим яникам і тігіпкам дихало перекрити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus