USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тимошенко вже скупила зірок оптом, а Януковичу не вистачило на Могилевську?

9 Вересня 2009 19:25
Практично всі зірки шоу-бізнесу на президентських виборах будуть виступати під прапорами Юлії Тимошенко. Про це пише Газета по-киевски, наводячи у якості прикладу програму всеукраїнського туру «З УкраїноЮ в серці», – 9 вересня інформують «Волинські Новини».
 
У концерті, який пройде на Майдані Незалежності 12 вересня, візьмуть участь: Потап і Настя Каменських, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Наталя Могилевська, Руслана, Ірина Білик, «Танок на Майдані Конго», «ТіК», «Друга ріка» і «Мед Хедс XL».
 
Директор ТНМК Богдан Уцека заявив, що зараз група підтримує Тимошенко «через те, що є два вибори: або підтримувати кандидата, який веде країну в Російську імперію, або налагоджувати відносини з Європою і з усім світом». Водночас позиція Тіни Кароль, яка також зробила вибір на користь БЮТ, поки залишається нез’ясованою. PR-менеджер співачки Павло Підопригора сказав, що поки Тіна не готова давати коментарі з цього приводу. Олександр Пономарьов аргументує свій вибір на користь Тимошенко тим, що він підтримує «її програму».
 
Газета також зазначає, що в нинішньому списку артистів, готових виступати на підтримку Тимошенко, є зірки, які на минулих виборах активно агітували за «біло-блакитних». Зокрема, Наталія Могилевська завжди співала за Партію регіонів. За інформацією газети, цього разу Віктор Янукович «вирішив кардинально скоротити «музичну» частину передвиборних витрат, і гонорар, який запросила Могилевська ... «не потягнув».
 
Газета також пише, що суми, одержувані артистами за подібні тури, – «таємниця за сімома замками». За інформацією видання «Власть денег», цього року розцінки, порівняно з парламентськими виборами-2006, знизилися. Тоді артист, залежно від своєї популярності, отримував від 6-10 тисяч доларів, зараз – 3-5 тисяч доларів.
 
Однак для того, щоб включити зірку першого ешелону до передвиборчої програми кандидата, цю суму треба множити на 10, – йдеться в інформації, оприлюдненій на «Українській правді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 20:28
Шоб я перся на такие концерты ?!! А Могилевская еще своего пидора Апреля притащит ...Вот уж развлечение для плебеев !!! Только что в новостях по ICTV показывали княгиню Лихтенштейна , которая прослезилась на концерте Киевского симфонического оркестра и каких - то банкиров и бизнесменов , которые специально - хрен знает откуда - приехали , чтобы "не пропустить премьеру" , а наше быдло , простите , ЭЛИТА - только на всяких пидоров и ходит и в свою поддержку зазывает за наше бабло . БЫДЛО БЫДЛО БЫДЛО !!!
Анонім Показати IP 10 Вересня 2009 09:31
Молодці артисти! Правильний вибір! всі адекватні люди, всі знакові люди, всі артисти - всі підтримують Юлю і у тому числі між іншим і Київський симфонічний оркестр. Юля наш Президент!!!
Коллега Показати IP 10 Вересня 2009 10:28
Уважаемая Ольга. Мы понимаем, что модератору сложно отслеживать статьи на всех сайтах, однако при перепечатке резонансных материалов просим ссылаться на первоисточник. Надеемся на понимание. http://www.novaya.com.ua/?/articles/2009/08/20/233436-5
Ольга Булковська Показати IP 10 Вересня 2009 11:16
У тій новині з УП, що ми брали, жодних посилань на ваше видання немає. А гіпери і на Газету по-київськи, і на власне УП у нас стоять. А модератор, на жаль, ясновидцем бути не може.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2009 12:28
Хай запросить ще й Аллу Барісавну.Вони з нею пєлі дуетом!Двє звєзди...
юлічкааа! Показати IP 2 Грудня 2009 16:47
А, я вважаю, що це добровільний вияв волі наших зірок, а не підкуплена, грошима Тимошенко думка! Так, як на мою думку у Януковича є не менша, а може й більша можливість купити будь-чий голос - Кобзон і Басков цьому підтвердження!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus