USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тимошенко закликає українців самим писати закони. ВІДЕО

29 Жовтня 2010 16:09
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко у Києві презентувала масштабний інтернет-проект «Україна третього тисячоліття», який закликаний об’єднати небайдужих до майбутнього держави українців сформувати нову систему діалогу між державою та суспільством.
Представлення проекту відбулося 28 жовтня в столичній студії «Шустер-лайф», де зібралися сотні представників столичних і регіональних ЗМІ, зокрема, й Волині – прес-служби обласної та Луцької міської парторганізації ВО «Батьківщина».
Юлія Тимошенко наголосила, що проект – унікальний. Бо досі ніхто не намагався залучити громадськість, тобто кожного з нас до безпосереднього формування майбутнього України.
«Тоді ми вже не зможемо сказати, що Україна не інтелектуально рухається і що вона не досягає результатів. Я вірю: якщо ми поміняємо якість суспільних стосунків, якщо ми поміняємо наше бачення, яке ми хочемо відчувати себе, якщо ми під це побудуємо правила і порядки – зможемо стати лідером на великому світовому просторі», – переконана лідер «Батьківщини».
Участь кожного українця в проекті буде реалізована завдяки інтернет-ресурсам. Зокрема, свої пропозиції та думки громадяни надсилатимуть на інтернет-сайт «Україна третього тисячоліття».
За словами голови опозиційного уряду, це стане інструментом, який дозволить суспільству взяти на себе ініціативу з розробки законодавчої основи життя країни. І саме від ініціативності інтелектуальних кіл в роботі Проекту залежатиме його ефективність.
«Ми робимо те, що ми вважаємо сьогодні єдиним правильним і ефективним рухом вперед. Ми бачимо це як вихід з тупикового положення. А далі вже буде рішення за українським народом. Сьогодні ми з вами починаємо спробу дати країні, народу альтернативу. Вийде це у нас чи ні – залежить виключно від усіх нас», – підкреслила Юлія Тимошенко.
Лідер «Батьківщини» вважає, що передбачена проектом розробка не лише законодавчої бази, а й Конституції України стане першим кроком до розбудови нової держави. А відтак – це вплине на розклад політичних сил і на майбутніх парламентських виборах.
«Наша мета на наступних парламентських виборах – завдяки такому єднанню, розумінню та спільній ідеї привести до парламенту тих людей, які в тому числі розробляли цей проект, які приймали безпосередню участь у створенні пакету законопроектів. Тобто привести в парламент достатню кількість таких людей, щоб можна було цей пакет законопроектів підтримати, не міняючи в ньому жодної літери, жодної коми – саме так, як його затвердило громадянське суспільство і інтелектуальні кола нашої держави через проект «Україна третього тисячоліття», – заявила Юлія Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Губка Боб Показати IP 29 Жовтня 2010 16:11
Подобається мені ця женщіна )))
ЛітРедактор Показати IP 29 Жовтня 2010 16:26
Ага, самим писати, приймати та й виконувати). Тоді й не будемо годувати стільки ДАРМОЇДІВ у Верховній Зраді та в уряді!
Helge Показати IP 29 Жовтня 2010 22:32
Главное достоинство ЮВТ - это её фантастическая работоспособность и уверенность в собственных силах. Занимателен и этот её концепт - iPad в руках с которым она в последнее время бродит - это задел на будущий электорат, который, безусловно, через 3-4 года вернется к ней разочаровавшись в Яценюке и Тигипко... Впрочем, если она не уберет от себя мракобеса-Турчинова, который "помог" ей будучи главой СБУ и во время организации последних президентских выборов, её будущее более чем печально...)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus