USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тимошенко запроваджує «мовчазну згоду» для захисту підприємців, - Байцим

29 Січня 2010 18:12
«Тепер чиновники не зможуть затягувати час із реєстрацією підприємств. Завдяки рішенню уряду, якщо трапилася затримка із вини чиновника, то через встановлений термін фірма автоматично вважатиметься зареєстрованою та легальною», - повідомив кандидат економічних наук, депутат облради Василь Байцим.
«Саме таку стратегію обрала Юлія Тимошенко в боротьбі проти корумпованої та часто бездіяльної бюрократії, яка заважає нормальному розвитку малого бізнесу», - каже депутат.     
За його словами, в постанові уряду про деякі питання щодо застосування принципу «мовчазної згоди» чітко виписані механізми його впровадження. Скажімо, голова Держкомпідприємництва Олександри Кужель вважає, що реалізація такого підходу сприятиме відкриттю нових підприємств малого бізнесу.
«Люди тепер не повинні боятися свавілля чиновників. Маєш ідею, готовий  працювати – працюй і створюй робочі місця, заробляй для себе та країни», - каже Василь Байцим.
«Основа для відродження України - це середній клас, тобто, дрібні підприємці. Саме їхні підтримка, загалом така філософія й такий підхід закладений у програму президента Юлії Тимошенко»-, стверджує депутат.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 30 Січня 2010 07:14
А ЧОМУ Ж БЮТОГОЛОВІ У ВР ГАЛАСУЮТЬ ПРОТИ ЦИХ ЗАКОНІВ?...ЦЕ БАНАЛЬНІ БРЕХЛИВІ ОБІЦЯНКИ ТІМАШЄНКИ, А БАЙЦИМ ЇХ ПРОПАГУЄ...
Сергей Показати IP 30 Січня 2010 09:42
О, проснувся перед виборами. Треба відданість показати, а то забудуть при дерибані.
Stopkadr Показати IP 30 Січня 2010 18:57
Турбота про підприємців є в: постановлением КМУ «Об уплате взносов на общеобязательное страхование физическими лицами — субъектами предпринимательской деятельности, которые избрали особый способ налогообложения» от 14.04.2009 г. № 366., на яку підприємці виграли суд, а пенсійний говорить що суди їм до балди бо Тимошенко листа не спустила.
Василевський Показати IP 31 Січня 2010 12:30
шо вася, боъшся що аеропорт заберуть до дерибану коштыв на його быдывництво?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus