USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Тимошенко збирається дати церквам особливу ціну на газ

22 Серпня 2009 12:00
Кабінет міністрів України має намір встановити ціни на природний газ для релігійних організацій на рівні цін на газ для населення. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За словами співрозмовника УНІАН, вже підготовлений відповідний проект постанови Кабміну, який найближчим часом буде прийнятий.
Зокрема, Кабмін планує встановити, що природний газ для релігійних організацій на комунально-побутові послуги відпускається за роздрібними цінами на умовах, які затверджені Національною комісією регулювання електроенергетики для потреб населення.
Нагадаємо, 13 липня Рада церков України звернулася до Кабміну з проханням встановити тарифи на природний газ і воду на рівні тарифів для населення, а на опалення – на рівні тарифів для некомерційних організацій. Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко пообіцяла встановити тарифи на комунальні послуги для релігійних організацій на рівні тарифів для населення.Зараз населення купує природний газ по 402-622 гивень (приблизно 51,5-79,7 доларів) за тисячу кубометрів (залежно від обсягів споживання). Для порівняння: його вартість для промисловості становить 310 долірів за тисячу кубометрів. Релігійні підприємства платять за газ, як промислові підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімp Показати IP 24 Серпня 2009 13:58
гигиги! тепер не здивуюся якщо якісь піп почне в церкві розказувати за кого треба на виборах голосувати!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus