USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Тимошенко звільнить Пинзеника, Вінського і Філіпчука?

17 Листопада 2008 19:44
Блок Юлії Тимошенко найближчим часом має намір ініціювати ротацію на постах трьох міністрів. Про це повідомило Обкому джерело у фракції БЮТ, - інформують «Волинські Новини».
«Це Мінфін, Мінтранс, Мінекології. Із створенням можливої коаліції це не пов`язано. Ми просто хочемо освіжити роботу цих міністерств», - цитує одного із нардепів «Українська правда».
При цьому він відзначив, що остаточно розробленого «механізму» ротації міністрів ще немає.
В той же час, народний депутат фракції БЮТ Сергій Терьохін в коментарі заявив, що обговорення можливої ротації міністрів на рівні фракції БЮТ поки не було.
«Консультації з фракцією з цього питання не було. А якщо у нас є люди, які дозволяють собі такі висловлювання, то напевно це їх особиста позиція. Для мене, скажімо, незрозуміла причина такої зміни кадрів», - сказав він.
Народний депутат Андрій Портнов (БЮТ) відмовився прокоментувати інформацію щодо ймовірної ротації глав трьох міністерств.
Як відомо, саме Портнов 12 листопада в прямому ефірі програми «Шустер Live» звернувся безпосередньо до члена Партії регіонів Нестора Шуфрича з пропозицією віддати регіоналам ті пости, які вони побажають зайняти.
Серед кандидатів на виліт з нинішнього Кабміну фігурували Микола Оніщук, Богдан Данилишин, Йосип Вінський і Володимир Шандра.
«Нестор Іванович, ми готові вислухати ваші пропозиції... Дайте нам в уряд ефективного міністра юстиції, так? Дайте нам ефективного міністра фінансів, главу Державного комітету із земельних ресурсів, міністра транспорту дайте. Кого ще хочете, того дайте», - заявив Портнов, нагадує УНІАН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus