USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Правдолюбка» Тимошенко взялась за Гонтареву і звинуватила Порошенка у зв'язках з РФ

23 Листопада 2016 16:50
Лідер БЮТ звинуватила Порошенко у фінансуванні російської агресії. Мовляв, маючи бізнес на території країни-агресора і сплачуюючи податки, президент безпосередньо фінансує російську агресію проти своїх співвітчизників. Окрім того, партія ініціює розслідування щодо нібито збагачення президента на падінні курсу гривні.

За її словами, повинне бути поставлено питання про те, що президент співпрацює з Росією, оскільки там у нього є свій бізнес і він платить податки в казну.

«Порошенко продовжує фінансувати агресію Путіна проти України, і за це треба нести відповідальність. Головного «шатуна» потрібно шукати на вулиці Банкова, в кабінеті глави держави», - заявила Тимошенко під час спілкування з журналістами. Про це інформує replyua.net.

До слова, нагадаємо, свого часу нардеп Максим Бурбака заявив, так звані акції протесту, які організовують спільно "Батьківщина" та Опоблок, фінансуються російськими грошима в штабі Опоблоку.

Йшлося про те, що масові акції протестів пов'язують зі спробою Кремля дестабілізувати ситуацію в країні.

Окрім того, раніше повідомлялося, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко пішла на союз з Віктором Медведчуком. Про це заявляв народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько. З його слів, руки Кремля добралися в український парламент через московську зозулю Юлію Тимошенко.

Проте, виступаючи перед журналістами, Тимошенко заперечила факт співпраці з Віктором Медведчуком, заявивши, що не зустрічала його кілька років.



«Питання про те, де знаходиться Медведчук, потрібно задавати безпосередньо президенту Порошенко, так як глава держави призначив його своїм представником в Мінську для переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Зараз в Україні все сміються з програми «шатун», оскільки вже зрозуміло, що її придумали для відволікання від діяльності Порошенко і його соратників», - сказала Тимошенко.

Окрім того, "Батьківщина" вимагатиме створення тимчасової слідчої комісії для перевірки діяльності керівників Нацбанку Валерії Гонтаревої й Фонду гарантування вкладів Костянтина Ворушиліна.

Також партія вимагатиме від Національного антикорупційного бюро розслідувати їхню діяльність і нібито збагачення президента Петра Порошенка на падінні курсу гривні, - інформує Українська правда.

"Ми вважаємо, що саме Гонтарева, яка була одним із провідників команди Януковича з відмивання брудних грошей через державні цінні папери, продовжує сьогодні працювати на конгломерат Януковича-Порошенка, продовжує працювати на російські банки й обслуговувати корупцію", – сказала Тимошенко.

За її словами, 84 банки знищено. "Тільки за останні два тижні впали ще два банки, вони поховані Гонтаревою. І Вища касаційна інстанція вже довела по декількох банках, що їх "убивство" було штучним", – сказала Тимошенко.

"Національна фінансова й банківська система по суті знищені пані Гонтаревою. Але я переконана, що вона – не самостійний гравець і виконувала прямі розпорядження Петра Порошенка. Вони – команда. Гонтарева багато років обслуговувала бізнес Порошенка. Вона – його бізнес-партнер. І вона – бізнес-партнер Януковича", – сказала Тимошенко.

Із посиланням на документ Фонду гарантування вкладів вона сказала, що активи ліквідованих банків складають 448 млрд грн, а фонд на чолі зі ще одним "бізнес-партнером" Порошенка Костянтином Ворушиліним оцінив їх у 99 млрд грн. "350 мільярдів гривень вони збираються покласти собі на офшорні рахунки", – вважає Тимошенко.

Вона заявила також, що Порошенко – єдина людина в країні, хто заробив на падінні курсу гривні "майже 50 мільйонів гривень".

"Ми як опозиційна партія вимагаємо від Петра Порошенка припинити свої бізнес-оборудки разом зі своїми бізнес-партнерами у банківській сфері і негайно звільнити своїх бізнес-партнерів із посад – Гонтареву й Ворушиліна. Якщо він цього не зробить, це означатиме, що він продовжує свій корумпований бізнес", – заявила лідер "Батьківщина".

"НАБУ, якщо воно не кишенькове у Порошенка, хай доведе це… і притягнуть до відповідальності вищих посадових осіб держави, які сьогодні стоять на чолі корупції – це президент, Гонтарева, прем’єр-міністр, Ворушилін, керівник Національної комісії з регулювання енергетики щодо встановлення тарифів пан Вовк і багато інших", – сказала політик.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
234 Показати IP 23 Листопада 2016 17:20
Після знайомства з Юлією Тимошенко нестримно тягне до Порошенка
до 234 Показати IP 23 Листопада 2016 18:09
Ти збоченець? чи дуже любиш шоколад?
111 Показати IP 23 Листопада 2016 18:19
скільки ще будуть тривати ті Юлькині розборки - хто, куди, кому, з ким....Коли Юля напрацює щось толкове для України?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus