USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У чиновників перевірять дипломи

16 Жовтня 2009 18:02

Головне управління у боротьбі з оргзлочинністю МВС України перевірить наявність дипломів про вищу освіту у керівництва центральних органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування. Про це 16 жовтня інформують «Волинські новини».
Таке рішення на нараді з керівництвом територіальних і міжрегіональних підрозділів було прийняте в зв\'язку із зверненням народних депутатів України. У департаменті зв\'язків з громадськістю і міжнародної діяльності МВС України заявляють, що серед інших пріоритетів в діяльності ГУБОЗ на найближчий час були визначені боротьба з корупцією і зловживаннями у банківській сфері, - повідомляє ЛігаНовин
Нагадаємо, раніше перший заступник лідера фракції БЮТ у Верховній Раді, генерал СБУ Андрій Кожемякін порекомендував голові СБУ Валентинові Наливайченку перевірити дипломи всіх, хто був призначений в СБУ за поданням Секретаріату Президента за останні два роки.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus