USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДАІ кажуть, що туристів не зупинятимуть

13 Грудня 2010 12:17
Співробітники ДАІ під час патрулювання на дорогах не будуть зупиняти автомобілі з іноземними номерами без видимих на те причин.
Про це заявив глава Держслужби туризму Анатолій Пахля, пише «Кореспондент».
За його словами, про це домовилися між собою Держслужба туризму і Міністерство внутрішніх справ. Таким чином, каже він, Україна хоче підвищити свою привабливість для іноземних туристів, які подорожують власними автомобілями.
«З таких «дрібниць» створюється образ привабливої або непривабливої країни. Якщо ДАІ буде без причини на кожному повороті зупиняти потенційного туриста, то це назавжди відіб'є в нього бажання вкотре повертатися в Україну. Керівництво МВС пообіцяло нам, що під час високого сезону ця ситуація буде під найбільш жорстким контролем», - заявив Пахля.
За його словами, на адресу Державної прикордонної служби та Державної митної служби скеровано пропозиції щодо спрощення процедури перетину українського кордону для уникнення існуючих незручностей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 13 Грудня 2010 14:47
А вы спросили тех парней, которые стоят на дороге? Да им по-барабану ваши договоренности. У них есть план, и по штрафам, и по взяткам.
Twizzter Показати IP 13 Грудня 2010 15:35
зупиняти іноземців без видимих на те причин не будуть, а українців всіх підряд зупинятимуть? Чи ДАІ призналась, що зупиняє авто без вагомих причин?
Місцевий Показати IP 13 Грудня 2010 20:46
Співпрацюю з литовцями, вони щомісяця приїжджають в Україну. Так не можуть спокійно від Ягодина до Луцька доїхати, задовбують ДАЇ. Для них іноземні номера, як сигнал - "Бабла Скосити".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus