USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У гості до Януковича приїдуть 11 президентів. Ночувати не будуть

24 Лютого 2010 16:56
На інавгурацію Віктора Януковича приїдуть 11 глав держав, 4 керівники парламентів і більше 15 міністрів закордонних справ.
Всього запрошено більше ста делегацій. Про це proua.com повідомив Міністр закордонних справ Петро Порошенко. «Запрошення направлені більш ніж ста делегаціям. На цей момент підтвердили свою участь 11 глав держав, 4 керівники міжнародних організацій, у нас буде більше 15 міністрів закордонних справ, 4 керівники парламентів. Я думаю, представництво буде достатньо високим. Я можу навіть сказати – безпрецедентним», - сказав Порошенко. Міністр уточнив, що кількість іноземних гостей буде більша, ніж на інавгурації президента Віктора Ющенка. Він також повідомив, що більшість високих гостей прибудуть до України у четвер уранці і повернуться того ж дня ввечері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus