USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Московському патріархаті вже вирішили, що Філарет буде в пеклі

8 Лютого 2011 14:43
Глава УПЦ Київського патріархату Філарет, який заявив днями, що відчуває наближення смерті, не повинен квапитися відходити у світ інший, щоб встигнути покаятися, - в іншому випадку він горітиме в пеклі.
Про це заявив глава прес-служби Української Православної Церкви Московського патріархату Василь Анісімов, - повідомляє ТСН.
«Філарету квапитися нікуди не потрібно. Йому, звичайно ж, важко по обидві сторони могили: тут відлучений, там буде в пеклі. Тому йому потрібно не поспішати зі швидкою смертю, послухати заклики покаяння і нарешті покаятися. Адже якщо він помре без покаяння, то навіщо ми його так довго закликали», - сказав Анісімов.
Керівник прес-служби УПЦ МП також прокоментував слова Філарета про те, що УПЦ КП продовжить існування навіть після його смерті.
«Усі керівники сект так вважають. Він думає, що його скорботна праця не пропаде, а з іскри буде полум'я. Але це не так. В той же час, можна констатувати, що у нього багато марнославства і нарцисизму, він ще не готовий до покаяння», - резюмував Анісімов.
Нагадаємо, раніше секретар глави УПЦ Московського патріархату митрополита Володимира Олександр Драбинко заявив, що рано чи пізно Українська православна церква Київського патріархату зникне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
shockig Показати IP 8 Лютого 2011 15:05
хто вони такі -"глава пресслужби" ,секретар і т.п.Кожна жаба вважає себе субмариною.МОСКОВСЬКІ ПРИХВОСНІ.
shockig Показати IP 8 Лютого 2011 15:06
хто вони такі -"глава пресслужби" ,секретар і т.п.Кожна жаба вважає себе субмариною.МОСКОВСЬКІ ПРИХВОСНІ.
... Показати IP 8 Лютого 2011 15:08
Жорстоко дуже.Якось не по собі стало...
Павло Показати IP 8 Лютого 2011 15:28
Прочитавши таке стає ще більш очивидно хто і куди попаде! Відчувається наскільки багато непотрібу в так званому "СВЯЩЕННО СЛУЖИТЕЛЮ" Василю Анісімову! І якою людо любивою є Московська патріархія!
Многогрішний Показати IP 8 Лютого 2011 15:58
Я не маю якихось симпатій чи до одних чи до інших, але... Cкладається враження, що глава прес-служби Московського патріархату Анісімов має в руках ключі від раю. А заявляти таке може глибоко невіруюча людина. Бо усі ми грішні і тільки Богу відомо де хто буде після смерті. А саме таке твердження про знання а не про віру по смерті може саме притаманенне тоталітарним сектам, на який часто уподібнюються московські "батюшкі". Адже як ще можна пояснити й те, яке святотатство вони допускають у Лаврі, заставляючи простих грішних людей сортувати людей за їхніми конфесійними та іншими ознаками. "Не судіть і не будете судимі" - цю заповідь вони до себе не застосовують.
хорвaт Показати IP 8 Лютого 2011 16:00
Василь Анісімов ти нaволоч и вся вaшa продaжнa москaльськa бизнeс рeлигия нa чоли з псом Кирилом будe горити в пeкли.
жесть Показати IP 8 Лютого 2011 16:26
главі прес-служби Української Православної Церкви Московського патріархату Василю Анісімову теж не завадило б покаяння за це словоблуддя.
Архіваріус Показати IP 8 Лютого 2011 18:56
Промова політика, московського гузнолиза цілком зрозуміла. Ворог, та й усе! Відповідь українців - "Геть московських гебешних попів"! Слава Україні!
Сусідка Показати IP 8 Лютого 2011 21:32
Найбільші прихвостені - це Михаїл і його "банда". Наглі, як свині, п'ють до півночі, дебоширять в багатоквратирних будинках, як навіжені. Хто буде в пеклі - то це Михаїл і Іван (здоровий , лисий з жирним писком.)
OrestN Показати IP 8 Лютого 2011 22:03
Московська попівська релігія - опіум для народа, це кримінально-олігархічний клан від релігії, це святйша секта №1
Exaboto до OrestN Показати IP 9 Лютого 2011 11:26
А київська ні?
Немоскаль Показати IP 9 Лютого 2011 11:36
Из Библии. В Евангелии от Матфея (гл. 7, ст. 1-2) сказано: «Не судите, да не судимы будете, ибо каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus