USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У податковій, Антимонопольному та на митниці – по два перші «зами»

30 Вересня 2010 14:53
В Україні у міністерствах та інших відомствах працює багато чиновників найвищого рангу – переважно заступників керівників – настільки багато, що президент Віктор Янукович дав вказівку «по-доброму» скоротити їх кількість до 5-6 осіб.
Видання «Дело» пірахувало, що абсолютний рекорд за кількістю заступників встановили податкова і митниця.
Наприклад, у ДПАУ працюють 10 заступників голови, причому два з них на посаді першого. На митниці – аналогічно. В Антимонопольному комітеті – 9 людей на посадах, які можна прирівнятя до заступників керівника. Знову-таки два з них – перші. Як це може бути – не зрозуміло. Адже для того й існує посада першого заступника, щоб за відсутності керівника було зрозуміло, хто виконує його функції.
Серед міністерств за кількістю заступників міністрів лідирують МВС, Мінприроди і Мінекономіки – у них було по 9 замів, з яких два перші.
Напередодні Віктор Янукович звернувся до чиновників з вимогою: «Я чекаю від вас пропозицій щодо скорочення кількості заступників. Не може буть по 7-8-9 заступників голів обласних державних адміністрацій і заступників міністрів», - сказав він.
Янукович наголосив, що чекає відповідних пропозицій найближчим часом.
Більшість відомств, особливо комітетів, скромніші за міністерства у плані кількості чиновників найвищого рангу. Наприклад, «Дело» нарахувало три комітети, в яких усього по 4 заступники, тоді як міністерств, в яких працює менше п'яти заступників, немає .
Щодо Держкомзему, то на його офіційному сайті значитися всього три заступники голови. Про таку ж кількість заступників на своєму порталі повідомляє СБУ.
ГНа порталах двох відомств – Держкомстату та Держкомрибгоспу – інформації про наявність керівників знайти не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Tarantino Показати IP 30 Вересня 2010 18:45
Пропозиції щодо скорочення - я так думаю це пропозиції про те, куди цих людей перевезти. Щоб не дай бог їм де працювати не довелося

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus