USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У «Великій різниці» не сміятимуться з українських політиків

8 Грудня 2010 13:45
Версію російського розважального шоу "Велика різниця" будуть показувати без комедійних сюжетів про українських політиків.

Про це заявив директор-президент каналу ICTV, директор телегрупи "StarLightMedia" Олександр Богуцький, - пише ЛІГАБізнесІнформ

Так, Богуцький, відповідаючи на питання, чому з передач проекту "Велика різниця" були вирізані сюжети з українськими політиками, відповів: "Це не захист якихось національних почуттів українців, це політика каналу: ми не підтримуємо ідею пародій на українських політиків іноземними авторами".

Богуцький підтвердив, що в недавніх випусках "Великої різниці" були вирізані комедійні сюжети про лідера БЮТ Юлії Тимошенко і про Президента України Віктора Януковича. "Нехай вони кепкують над своїми політиками", - підкреслив директор-президент ICTV.

В Україні Велика різниця "і надалі буде йти без політики", - зазначив Богуцький.

В недавньому випуску "Великої різниці" був вирізаний сюжет, який пародіював Юлію Тимошенко. Раніше також ICTV вирізав сюжет російських авторів, який за мотивами фільму "Брюс Всемогутній" також пародіював ряд українських політиків, у тому числі колишнього і діючого Президента України.

Нагадаємо, наприкінці вересня прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що він ініціював заборону на показ комедійних роликів про політиків на українському телебаченні.
«За моєю ініціативою такі ролики не знімаються і не будуть зніматися», - відзначив тоді Азаров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Dyssja Показати IP 8 Грудня 2010 18:40
цензура, да здраствуєт цензура, ще трохи і будем в абсолютьній монархії жити, сказано нізя знач нізя і все нефіг показувати писати говорити і взагалі всі на растрел за непокору.
тарас Показати IP 8 Грудня 2010 23:05
всіх млін РАЗСТРІЛЯТЬ І все - НАШО ТАМ ШЕ ЯКАСЬ ЦЕНЗУРА , ПАРИТИСЬ ТАМ...)
Стрийко Показати IP 9 Грудня 2010 10:45
Підтримуючи попередніх коментаторів все ж хотів би відмітити, що на російському ОРТ просто так - не жартують! У них будь-який ролик - це елемент добре вивіреної ФСБ-шної інформаційної операції. Тому у даному випадку рішення каналу може бути навіть виправданим
Ястребок Показати IP 9 Грудня 2010 12:55
Можно подумать, в странах Запада нет цензуры! Вы до сих пор верите в сказочку, что там полная свобода слова? Зря, батенька (или маменька), зря... Цензура, пусть скрытая, есть всюду. И вам придется как-нибудь дальше жить с осознанием этого прискорбного факта.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus