USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У яких банках тримають гроші кандидати на посаду Президента України

6 Листопада 2009 12:47
Юлія Тимошенко буде накопичувати передвиборчі гроші в «Брокбізнесбанку», Віктор Ющенко – в «Укрексімбанку», а головний комуніст країни Петро Симоненко відкладатиме кревні гривеники в «Ощадбанку». Про це 6 листопада повідомляють «Волинські новини».
Українські політики, які долучилися до майбутніх президентських перегонів, розпочали акумулювати кошти для агітації на банківських рахунках. Більшість кандидатів воліють тримати гроші в фінансових установах своїх соратників, - інформує газета «Діло».
Скажімо, прем\'єр-міністр Юлія Тимошенко планує відкрити рахунок свого виборчого фонду в «Брокбізнесбанку». Його власниками є брати Олександр і Сергій Буряки. Перший є соратником-депутатом у фракції БЮТ, другий очолює Державну податкову адміністрацію.
Головний «регіонал» Віктор Янукович відкрив рахунок фонду в ПУМБі. Цей банк належить найбагатшому члену Партії регіонів Рінату Ахметову.
Президент Віктор Ющенко відкрив свій рахунок у державному «Укрексімбанку». Подібну тягу до державних установ задекларував комуніст Петро Симоненко. Він довірив збереження фінансових пожертв на агітацію державному «Ощадбанку».
Арсеній Яценюк відкрив рахунок виборчого фонду в банку «Форум». Понад 60 відсотків акцій цієї установи належить німецькому банку «Commerzbank». Міноритарним акціонером \"Форуму\" є Леонід Юрушев, кажуть, він є основним спонсором передвиборної кампанії Яценюка.
Кандидат у президенти Сергій Тігіпко відкриє рахунок у банку «Бізнес Стандарт». Ця фінансова установа входить до групи «ТАС», яка нібито підконтрольна Тігіпку.
Лише спікер Володимир Литвин не зізнався журналістам, де знаходиться його передвиборча скарбниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
домовичок Показати IP 6 Листопада 2009 13:35
Думаю вони тримають гроші в швейцарських альпах!
seal Показати IP 6 Листопада 2009 14:47
Та нехай би краще повідкривали рахунки у проблемних банках (Укрпромбанк, Надра і т.п.). Дивись і рефінансування таким банкам не потрібне стало б, і людям вклади повернули б.
Таня Показати IP 6 Листопада 2009 14:56
Хай краще їх консервують як овочі на зиму :):):)
Дядечко Показати IP 6 Листопада 2009 16:00
це вони самі сказали?
alex Показати IP 6 Листопада 2009 16:08
В Приватбанку ніхто не тримає вкладів, виходить що це їх "кишенькові" банки.
seal Показати IP 6 Листопада 2009 16:40
Тігіпко молодець. Вікрив рахунок у своєму банку. Хоч один з кандидатів проводить кампаняю за свій кошт. А група "ТАС" не нібито підконтрольна Тігіпку, а є його власністю, а названа вона так на честь його доньки Тігіпко Аліни Сергіїївни (звідси й ТАС по першим буквам).
Roma Показати IP 6 Листопада 2009 20:32
Тримають свої "кровно" зароблені у тихій швейцарії або у оффшфорних зонах...а українські банки для отримання і легалізації кримінальних коштів.
Гуцул Показати IP 6 Листопада 2009 21:27
Ніхто не тримає всі гроші в одному банку. Вони назвали лише один з банків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus